Home GÜNCEL Vali Demirtaş’tan NOSAB ve NİLSİAD’a Ziyaret

Vali Demirtaş’tan NOSAB ve NİLSİAD’a Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 25 Eylül 2023 13:40
3 min read
Vali Demirtaş’tan NOSAB ve NİLSİAD’a Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ni (NOSAB) ziyaret etti. NOSAB Müteşebbis Heyeti ve NİLSİAD Yönetim Kurulu’nun bulunduğu ziyarette NOSAB yöneticilerinden bölge çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, Bursa’nın, güçlü sanayi yapısı ve endüstri alanındaki tecrübesiyle üreten Türkiye’nin vizyon şehirlerinin başında geldiğini söyledi.

Bursa’nın gücüne güç katan sanayicilere teşekkür eden Vali Demirtaş, çağın gereklerine uygun üretim ve ihracat yaparak, endüstrinin öncüsü konumunda olan Bursa sanayicisine her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Vali Mahmut Demirtaş’ı ağırlamaktan mutu olduklarını dile getiren NİLSİAD Yönetim Kurulu ve NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras ise, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nin merkezi konumu, katma değeri yüksek üretimleri ile teknolojik ve dijital dönüşüme ayak uyduran sanayi kuruluşları sayesinde Bursa’nın en gözde organize sanayi bölgelerinden biri olduğunu söyledi. NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez de, NOSAB olarak, bölgelerindeki sanayi kuruluşlarının çağın gereklerine uygun üretim ve çalışma koşullarında hizmet verebilmeleri için gerekli tüm çalışmaları yürüttüklerini anlatarak, Bursa ve ülke ekonomisine katkılarının artarak süreceğini belirtti.

Konuşmaların ardından NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ve NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez ve Vali Demirtaş’a günün anısına bir hediye takdiminde bulundu. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, daha sonra NOSAB’da hizmet veren Pilotcar ve Gökçelik firmalarını ziyaret ederek, firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…