Home GÜNCEL Anne Oğul Gürsu’da İş Hayatına Atıldılar

Anne Oğul Gürsu’da İş Hayatına Atıldılar

- Guncellenme Tarihi: 19 Eylül 2023 17:36
3 min read
Anne Oğul Gürsu’da İş Hayatına Atıldılar için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi bünyesindeki Kollektif Kariyer Merkezi ve AR-GE Müdürlüğü’nde verilen akademi ve eğitimlerle, sayısız hayata dokunmaya devam ediyor. Ali Aygen Turan ve Annesi Gülcan Turan Gürsu Belediyesi’nin düzenlediği eğitimlere katılarak hayatlarına yepyeni bir yön verdiler.

AYNI BİLGİSAYARDA EĞİTİM GÖRDÜLER

Gürsu’da yaşayan . Ali Aygen Turan ve Annesi Gülcan Turan iş sahibi olmak, kariyerlerine yön vermek ve hayatlarını değiştirmek için Gürsu Belediyesi’nin düzenlediği kurs ve eğitimlere katılma kararı aldı. Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi’ne başvuran Ali Aygen Turan E-Ticaret ve girişimcilik konusunda aldığı uygulamalı eğitimlerden sonra henüz yolun başında olduğu kariyerine yepyeni bir soluk kazandırmak istedi. Annesine de Gürsu Belediyesi’nin düzenlediği eğitimlerden söz eden Ali Aygen Turan, Annesi Gülcan Turan’ın da yeni bir eğitime katılmasını sağladı. Gülcan Turan, AR-GE Müdürlüğü’nün düzenlediği Enhancer Porgramı kapsamında Bilgisayarlı Modelistlik ve Stilistlik Eğitimi’ne katıldı. Annesi ile aynı zamanlarda, hatta aynı bilgisayarlarda eğitim alan Ali Aygen, mutluluğunu anlatacak kelime bulamadı. “Herkese nasip olmayacak koşullarda annemle eğitim almak müthiş bir duygu. Sonuçta her ikimiz de kariyerlerimize Gürsu Belediyesi’nin verdiği bu hizmetle yön veriyoruz” diyen Ali Aygen, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a teşekkür etti.

Bilgisayarlı Modelistlik ve Stilistlik eğitimini tamamlayıp, sertifikasını Başkan Işık’ın elinden alan Gülcan Turan ise, “ Hayatımın en güzel anlarından biri oldu. Artık anne oğul hedefle geleceğe çok daha güzel bakabiliyoruz. Bize bu fırsatları sunan belediyemize ve başkanımıza çok teşekkür ederiz ” diyerek mutluluğunu paylaştı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özel: YESAŞ’ın Marka Değerini Artıracağız

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, YESAŞ’ın 42. OIağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşm…