Home GÜNCEL Bebder’den Kosgeb’e Ziyaret

Bebder’den Kosgeb’e Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 2 Eylül 2023 10:32
3 min read
Bebder’den Kosgeb’e Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bebder’de Hedef: Bursa’yı Baskı Sektörünün Merkezi Haline Getirmek

Bursa Emprime Baskıcılar Derneği (BEBDER) Yönetimi, KOSGEB Bursa Doğu Müdürü Hüseyin Mumcu’yu ziyaret etti.

BEBDER Yönetimi, sektörlerine ve Bursa ekonomisine daha fazla katkı sunmak için yaptığı çalışmaları ve hedeflerini Bursa’nın dinamikleri ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak KOSGEB Bursa Doğu Müdürü Hüseyin Mumcu’yu ziyaret eden BEBDER Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Yenikapı ve yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin Mumcu’ya faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Yenikapı, Bursa’daki baskı sektörü temsilcilerini tek çatı altında toplayıp, fikir ve işbirliği içerisinde kalite ve katma değer anlayışını standartlaştırmayı amaçladıklarını belirtti. Fuat Yenikapı, “Bursa’nın lokomotif sektörlerinden olan tekstilin merkezinde yer aldıklarını ifade ederek, bizim çalışmalarımız ve üretimlerimiz tekstile değer katıyor, aynı şekilde bizler de sektörümüzü dünya standartlarında geliştirerek yaptığımız işi hak ettiği değere kavuşturmak istiyoruz. Bu yolda Bursamızın dinamikleri ile bir araya gelerek neler yapabileceğimiz konuşuyor, fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Üretim şehri Bursamıza kattığımız değeri arttırmak için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

KOSGEB Bursa Doğu Müdürü Yalçın Hüseyin Mumcu ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  KOSGEB olarak üretenin, çalışanın, girişimcilerin her zaman yanında olduklarını belirtti. Mumcu, BEBDER üyelerine ve baskı sektörü temsilcilerine gerekli tüm desteği vereceklerini ifade etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…