Home GÜNCEL Gürsu’da Tasarruf Dolu Yeni Yatırım

Gürsu’da Tasarruf Dolu Yeni Yatırım

- Guncellenme Tarihi: 1 Eylül 2023 15:25
4 min read
Gürsu’da Tasarruf Dolu Yeni Yatırım için yorumlar kapalı
0

Temizlik İşlerine Tasarruflu Yeni Yatırım          

Gürsu Belediyesi hem zamandan, hem maliyetten hem de emekten tasarruf elde edeceği yeni bir yatırım daha yaparak,  Temizlik İşleri bünyesine bir dorseli araç  kazandırdı.   Yeni tır, hem ekipleri hem belediyeyi günde en az sekiz kere Hamitler Çöplüğü’ne gitmekten kurtararak büyük bir tasarrufa yarayacak.

 Günde 280 Kilometrelik Yolu 35 Kilometreye Düşüren Yatırım

Tertemiz bir Gürsu için gece  gündüz çalışan Gürsu Belediyesi ,faaliyetleri sırasında ekiplerine büyük bir kolaylık sağlayacak olan bir yatırımı daha hayata geçirdi.  Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine  havuz dorse tipi olarak adlandırılan  yeni bir araç  kazandırıldı.  Hali hazırda kaba çöp olarak  tabir edilen ve ağırlıkla inşaat atıkları, kullanılmayan eşyalar, kaba atıkları kapsayan atıklar artık yeni araç ile toplanıp, taşınabilecek.  Bir kamyonet vasıtası ile halledilen bu işlemler kapsamında bir araç Gürsu ile Hamitler Çöplüğü arasında günde en az sekiz kere gidip geliyordu, mevcut tır ise artık günde bir kere giderek  katma değeri yüksek bir tasarrufa katkı sunacak.  Gürsu Belediyesi ekipleri, her gün sadece  bu iş için 280 KM yol yaparken artık, bu mesafe 35 KM’ye  düşecek.  Sadece yoldan değil, zamandan, emekten ve elbette maliyetten de tasarruf sağlanmış olacak.

“ Hem Yoldan, Hem Zamandan, Hem Maliyetten, Hem de İş Gücünden Tasarruf Ettik”

Tasarruf konusundaki özel projeleri ile dikkat çeken  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yeni aracımız bilhassa zamanımızı tasarruf edecek. Bu  en önemli başlığımız diyebilirim. Biz Gürsu’nun sokaklarından sadece evsel atık toplamıyoruz, akşama kadar bir çok  atığı da hemen ilçe dışına götürmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı rahat ettirmek amacı ile önceliğimiz bu oluyor. Araçlarımızın kapasitesini büyütme kararı alarak hem maddi, hem de iş gücü ve tabi zaman açısından tasarruf edeceğimizi öngördük. Yeni aracımızı aldık.  Tüm ilçemize hayırlı olsun. 280 KM yolu, 35 KM’ye düşürerek, yoldan yaptığımız maliyeti iş gücüne de yansıtırsak  ortaya çok verimli bir yatırım tablosu çıkıyor” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Büyükşehir ‘Ücretsiz Otopark’ Alanlarında Görev Başında

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in talimatıyla yürürlüğe alınan cadde ve …