Home GÜNCEL Karacabey’e yeni alternatif yol

Karacabey’e yeni alternatif yol

- Guncellenme Tarihi: 25 Ağustos 2023 11:03
2 min read
Karacabey’e yeni alternatif yol için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi’nin altyapı ve üst yapı açısından kenti geleceğe hazırlamaya yönelik çalışmaları hızla devam ediyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Mecidiye Mahallesi sınırlarında kalan ve kamyon garajı ile soğan pazarına alternatif güzergâh olması için yapımı tamamlanan yolda biten çalışmaları yerinde inceledi.

Yatırımcılar için de avantaj

Özkan, bu çalışma ile bir yandan Şehir Hastanesi ile Atatürk Kültür Parkı içerisindeki sosyal alanlara çıkan araç yoğunluğunun rahatlayacağını belirtirken ayrıca bu sayede yatırımcılar için de alternatif alanların açıldığını söyledi.

Hayırlı olsun

Özkan, “Tarım Kredi Kooperatifinin yanından geçerek, kamyon garajı ve soğan pazarına çıkan bu alternatif güzergâh birçok yönden önemli bir kazanç olacak. Bir yandan hastane ve Kültür Park için sosyal alanların olduğu bölgede trafik yükünü azaltırken, tarımsal faaliyetler için de bu yol pratiklik kazandıracak. Bununla birlikte, yatırımcıların beklediği bu ulaşım sayesinde alternatif alanlar da değerlenmiş olacak. Ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarını tamamladı ve artık bu yeni yolumuz kullanıma hazır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BTÜ Rektörü Naci Çağlar Basınla Buluştu

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, basın mensuplarıyla bir ara…