Home GÜNCEL BEBDER Yönetiminden BESOB Başkanı Bilgit’e Ziyaret

BEBDER Yönetiminden BESOB Başkanı Bilgit’e Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 23 Ağustos 2023 16:25
3 min read
BEBDER Yönetiminden BESOB Başkanı Bilgit’e Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bursa Emprime Baskıcılar Derneği (BEBDER) Yönetimi, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit’i ziyaret etti.

Bursa Emprime Baskıcılar Derneği, dernek faaliyetlerini, projelerini ve sektörün gelişimi adına gerçekleştirdiği çalışmalarını Bursa’nın dinamiklerine anlatmaya devam ediyor. Son olarak BESOB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit’i ziyaret eden BEBDER Yönetimi hedeflerini anlattı.

Ziyarette konuşan BEBDER Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Yenikapı, Bursa ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sunabilmek için Dernek çatısı altında bir araya geldiklerini belirtirken, “Bursa ekonomisinin lokomotiflerinden olan tekstilin önemli dallarından baskı sektörünü hak ettiği yere konumlandırmak için yola çıktık. Katma değeri yüksek, önemli bir sektörün temsilcileriyiz. Tekstile değer katıyoruz. Üyelerimiz ve sektör temsilcilerimizle düzenli aralıklarla bir araya gelerek, sorunlarımızı, talep ve ihtiyaçlarımızı belirleyip, ortak akıl yoluyla çözüm yolları üretiyoruz. Sektörümüzü ve sektör temsilcilerimizi geleceğe daha güçlü bir şekilde taşıyabilmek adına gerekli tüm adımları atmaya devam edeceğiz” dedi.

BESOB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit de Bursa’nın her ölçekten sanayicisi, üreticisi ve geçmişi yüzyıllara dayanan esnaflık kültürü ile çalışkan, üretken bir şehir olduğunu vurguladı. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Fahrettin Bilgit, Bursa’ya ve Bursa ekonomisine değer katacak her türlü iş ve fikir birliğine açık olduklarını belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi…