Home GÜNCEL İMSİAD Sektörün Öncü İsimleri İle Büyümesini Sürdürüyor

İMSİAD Sektörün Öncü İsimleri İle Büyümesini Sürdürüyor

- Guncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2023 09:59
2 min read
İMSİAD Sektörün Öncü İsimleri İle Büyümesini Sürdürüyor için yorumlar kapalı
0

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşinsanları Derneği (İMSİAD), sektörün öncü isimleri ile büyümesini sürdürürken, üyeleri arasındaki bağları da güçlendirecek faaliyetlerine devam ediyor.

Bursa inşaat sektörünün öncü STK’larından biri olan İMSİAD yeni üyelerle büyümesini sürdürürken üyelerini ziyaret ederek sektörün sorunlarına mercek tutuyor.

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir ve yönetim kurulu üyeleri bu kapsamda Çelebi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, Meriç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Meriç, Vuruci Group Yönetim Kurulu Başkanı İsa Vuruci ve Paris İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gündüz’ü ziyaret etti.

Üyeleriyle fikir alışverişinde bulunmaya büyük önem verdiklerini ve Üyelerini ziyaret ederek, kendileriyle sektörü ve üretim süreçlerini konuştuklarını ifade eden Başkan Şeref Demir, “Bursa inşaat sektörünün bir bütün halinde hareket edecek kültüre ulaşması ve kente değer katacak projelerin hayata geçirilmesi için çalışıyoruz. İMSİAD her zaman ortak akılı temel alarak projelerini ve çalışmalarını biçimlendirmiştir. Bu manada üyelerimizin fikirleri bizler için çok değerli, yol gösterici. Hem sektörün sorunlarını hem de gelecek dönemde sektör olarak karşı karşıya kalabileceğimiz problemleri istişare ediyoruz” dedi.

İMDİAD üyesi firmaların temsilcileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da Hıdırellez Coşkusu

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, baharın, umudun ve bereketin bayramı Hıdırellez’i,…