Home GÜNCEL Irkçı ve Küfürbaz Başkan..!

Irkçı ve Küfürbaz Başkan..!

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2023 10:58
5 min read
Irkçı ve Küfürbaz Başkan..! için yorumlar kapalı
1

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt’la ilgili gelen bilgiler inanılır gibi değil..!

Çok fazla bilgi geliyor da son geleni aktarayım sizlere…
Başkan Ali Aykurt, bir süre önce Zabıta Müdürünü yanına çağırıyor ve diyor ki;

“Piknik alanına Roman vatandaşlar girmeyecek! Sürekli devriye atılacak, çadır vs konaklama yapılmasına izin verilmeyecek..!”

Zabıta Müdürü de bu konuyu artık herkesin ve her kurumun, her birimin haberleşme merkezi haline gelen Whatsapp gruplarında “BAŞKANIMIZIN TALİMATI” olarak yazıyor.

Mevzudan Roman vatandaşlar da haberdar olunca basıyorlar hem Ak Parti hem de MHP İlçe başkanlıklarını..! Çok haklılar, nesillerdir Orhaneli’nin yerlisi olan, en az Ali Aykurt kadar Orhanelili olan birçok Roman vatandaş var, ne demek Piknik alanına giremezsin..! Bu nasıl bir ırkçı söylem..!

Kulağı çekilen Ali Başkan küplere biniyor. Vay efendim nasıl yazarsınız başkanın talimatı diye… Yaptığınız işi kendi fikriniz gibi yapacaksınız..!

Değil zabıta müdürü, zabıtanın bağlı olduğu başkan yardımcısı dahi böyle bir karar alamaz, uygulamaya koyamaz, zira yemez, en akılsızı dahi bunun adının IRKÇILIK olduğunu bilir..!

Neyse…

Yanına bir memur, bir Sözleşmeli Memur, bir sözleşmeliden geçme memur, bir seçilmiş Başkan Yardımcısını oturtup, 7 zabıta memurunu karşısına dizip başlıyor nağmelere Ali Başkan…

Birçok kez “ŞEREFSİZ, ADİ, O.Ç.” gibi bol sinkaflı kelimelerle hırpalıyor zabıtaları…

Küfür etmek nedir yahu..? Onlar senin değil, belediyenin personeli..! Ki senin personelin olsa dahi hangi hadle küfür kıyamet gidiyorsun..!

Duruma itiraz eden iki zabıta var. Biri “Küfür edemezsin bize” diyor, diğeri de “Neden bana bakarak konuşuyorsunuz başkan” diye soruyor.

İşte bu sebeple şimdi o iki zabıta inin cinin top attığı, tek bir ağaç dahi olmayan hafriyat alanına görevlendirmeyle gönderiliyorlar. Bir küçük konteyner içine koyulan birkaç sandalye üzerinde ELEKTRİK, SU, TUVALET olmadan sürgündeler şu an..!

Her şeyden önce bu insani bir davranış değil..! Bu zabıtalar devletten para alıyor, çalışsınlar diye… Sigorta primleri ile birlikte yaklaşık 70 – 80 bin TL devlete maliyeti olan memurlar..! Hükumetin kamuda tasarruf tedbirlerine geçtiği yerde personel de tasarruf tedbirlerine dahil olmuyor mu? Bu memurlar daha verimli kullanılarak tasarruf edilmiş olmaz mı..? Hakeza Orhaneli hafriyat alanının tarihinde yok orada memur görevlendirmek..!

Böyle bir uygulamayı CHP’li belediyeler yapsa adli ve siyasi makamlar nasıl bir tutum içerisinde olurdu..?

Ama yine söylüyorum, bu uygulama ırkçılığıyla, küfrüyle, sürgünüyle insanlık dışı..!

Başkan Ali Aykurt bence boşuna tekrar başkanlık hayali kuruyor..!
#RecepTayyipErdoğan’ın kriterlerindeki belediye başkanı asla bu özellikleri taşımıyor..!

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Mudanya’nın artık bir belediye başkanı var..!

Hepimizin malumu, 31 Mart yerel seçimleri hem Bursa’da hem Türkiye’de dengeleri değiştirdi…