Home GÜNCEL Bursa’ya Değer Katacak İşbirliği Sözü

Bursa’ya Değer Katacak İşbirliği Sözü

- Guncellenme Tarihi: 26 Temmuz 2023 10:05
3 min read
Bursa’ya Değer Katacak İşbirliği Sözü için yorumlar kapalı
0

Balkan Rumeli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof.Dr. Ferudun Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Sözeri ve vakıf yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof.Dr. Ferudun Yılmaz, Rumeli ve Balkan göçmenlerinin kozmopolit nüfus yapısı ile Türkiye’nin en önemli şehirlerinden olan Bursa’ya değer kattığını söyledi. Çalışkan, üretken ve vatansever yapıları ile ecdat hatırası toprakların insanlarının Bursa’yı zenginleştirdiğini ifade eden BUÜ Rektörü Prof.Dr. Yılmaz, BALKANTÜRKSİAD ve BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiğini söyledi.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, Bursa’nın en aktif sivil toplum kuruluşlarından olan BALKANTÜRKSİAD’ın Bursa ve Türkiye ekonomisine değer katmak amacıyla hayata geçirdiği çalışmalarının yanı sıra sosyal projeleri ile de öncü ve örnek olduğunu anlattı. Bursa’ya değer katmak adına her türlü işbirliğine açık olduklarını belirten Fatih Şakir, Rektör Prof.Dr. Ferudun Yılmaz’a görevinin hayırlı olmasını ve başarılar diledi.

Çalışmaları hakkında bilgiler veren BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Sözeri’de hayata geçirmek üzere çalışmalarını başlattıkları kız öğrenci yurdu projesi ve öğrencilere verdikleri burslarla gençlere geleceklerine giden yolda destek olmayı hedeflediklerini anlattı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…