Home GÜNCEL İTÜDER Bursa, Üniversite Adayları İçin Tercih Günü Düzenleyecek

İTÜDER Bursa, Üniversite Adayları İçin Tercih Günü Düzenleyecek

- Guncellenme Tarihi: 18 Temmuz 2023 15:01
2 min read
İTÜDER Bursa, Üniversite Adayları İçin Tercih Günü Düzenleyecek için yorumlar kapalı
0

Bursa İTÜDER, devam eden tercih dönemi kapsamında üniversite adaylarına yönelik Tercih Günü etkinliği düzenleyecek.

Üyelerine sosyal, kültürel, bilimsel, mesleki ve sportif hayatlarında ve sanat çalışmalarında yardımcı olmak, mezunları arasında ilişkileri geliştirmek, üniversite ve öğrencileri ile ilişkileri arttırma odaklı hizmet veren İTÜ Mezunlar Derneği (İTÜDER) Bursa Şubesi, üniversite adaylarına yönelik Tercih Günü etkinliği düzenleyecek.

‘ÜNİVERSİTELİ OLMAK YETMEZ, SEN İTÜ’LÜ OL!’

Bursa’daki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunlarını bir araya getiren Bursa İTÜDER, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere, İTÜ’nün sunduğu eğitim-öğretim, araştırma ve geliştirme hayatı; sosyal, kültürel, sanatsal, sportif olanakları ile barınma, beslenme ve ulaşım imkânları hakkında bilgi vermek amacıyla 20 Temmuz Perşembe günü Tercih Günü etkinliği düzenleyecek. Nilüfer’e bağlı Çamlıca Mahallesi’nde bulunan İTÜ Evi’ndeki etkinlik, 13.30’da başlayacak. ‘Üniversiteli Olmak Yetmez, Sen İTÜ’lü Ol’ sloganıyla düzenlenecek Tercih Günü etkinliğine; İTÜ rektör yardımcıları, öğretim üyeleri ve mezunlar katılacak.

İTÜ’DE 250. YIL GURURU

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 250’nci yaşını kutlayan İTÜ, İstanbul’un kalbindeki 5 yerleşkesi, üniversite-sanayi işbirliğinin en güçlü modellerinden birini ortaya koyan ödüllü Teknokenti, seçkin akademik kadrosu, 400’den fazla laboratuvarı, ‘ilk’ ve ‘tek’ niteliğinde sayısız bilimsel-teknolojik çalışması il e dünyanın en köklü teknik üniversiteleri arasında yer alıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …