Home GÜNCEL Başkan Mustafa Işık Dernek ve STK’lar ile İç İçe

Başkan Mustafa Işık Dernek ve STK’lar ile İç İçe

- Guncellenme Tarihi: 18 Temmuz 2023 10:45
2 min read
Başkan Mustafa Işık Dernek ve STK’lar ile İç İçe için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, her akşam bir dernek ziyareti yaparak Gürsu’da bulunan sivil toplum kuruluşlarını ve dernekleri ziyaret ediyor. Sorunlarını dinleyip, yeni projelerini aktarıyor.

BAŞKAN IŞIK: GÜRSU ORTAK SEVDAMIZ, FAYDA ORTAK AMACIMIZ

Bursa’nın nüfus bazında en hızlı büyüyen ilçelerinden Gürsu’daki sivil toplum kuruluşları ve dernekler her geçen gün büyüyor, genişliyor, faaliyet alanlarını çoğaltıyor. İlçedeki bu güzel etkileşimden sonra derece memnun kalan ve destek veren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, her akşam farklı bir dernek ya da sivil toplum kuruluşu ile bir araya geliyor. Hem onların çalışmalarını dinliyor hem istek ve taleplerini dinliyor hem Gürsu için ürettiği yeni projeleri aktarıyor. Birbirinden anlamlı anların yaşandığı ziyaretlerde Gürsu için ortak fayda üzerine yeni paylaşımlar yapılıyor.

“Gürsu bizim ortak sevdamız” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu için üreten, bu güzel amaca hizmet eden herkesin başımızın üzerinde yeri var. Bu nedenle sivil toplum kuruluşlarımızı ve derneklerimizi çok önemsiyorum. Her fırsatta onlarla bir araya gelerek faydalı toplantılar yapıyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

‘İyilik’ Engelleri Aşıyor

Yıldırım Belediyesi, ‘İyilik Hareketi’ kapsamında gençleri, Engelsiz Yaşam Okulu’ndaki öze…