Home GÜNCEL Karacabey’de altyapı çalışmaları sürüyor

Karacabey’de altyapı çalışmaları sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 7 Temmuz 2023 10:50
2 min read
Karacabey’de altyapı çalışmaları sürüyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi’nin kent genelinde büyük bir kararlılıkla sürdürdüğü altyapı çalışmaları, adım adım sona doğru ilerliyor.

Belediye Başkanı Ali Özkan da çalışmaları yakından bizzat yakından takip ediyor.

Bu kapsamda Başkan Özkan, Sırabademler Mahallesi’ndeki çalışmaları incelemeye giderken, incelemelerde Sırabademler Mahalle Muhtarı Şaban Kibar, Yeni Mahalle Muhtarı Çetin Ayva ve BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner de kendisine eşlik etti.

Yapılan ziyarette; Sırabademler Mahallesi 14 Eylül Caddesindeki asfalt kaplama çalışması, 300’lük kanalizasyon ve 400’lük yağmursuyu çalışması ile Bursa Caddesindeki 300’lük kanalizasyon imalatı çalışması incelendi.

Gelecek nesiller için bu çalışmalar önemli

Burada bir açıklama yapan Özkan, “Karacabey’in geleceğini sağlam temellerle inşa etme noktasında altyapı çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürüyor, çalışmaların tamamlandığı noktalarda da hızlı bir şekilde üstyapı çalışmalarına geçiyoruz. Tabii bu süreçte yaşanan zorluklardan dolayı vatandaşlarımızdan biraz daha sabırlı olmasını diliyoruz. Güzel günler yakın diyoruz. Karacabey’e son dönemde adeta sağanak gibi bir hizmet yağmuru var. İnşallah bu çalışmalar tamamlandığında uzun yıllar boyunca altyapı konusu Karacabey’in gündeminden çıkacak” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…