Home GÜNCEL Gürsu’da Çevre Haftası Etkinlikleri

Gürsu’da Çevre Haftası Etkinlikleri

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2023 14:12
2 min read
Gürsu’da Çevre Haftası Etkinlikleri için yorumlar kapalı
0

Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Gürsu Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından kent meydanında stant kurularak vatandaş bilgilendiriliyor.

GÜRSULULAR ÇEVRE KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİLİYOR

Gürsu Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, 5 Haziran Çevre Günü’nde düzenlediği bir dizi etkinliğin ardından Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında kent meydanında vatandaşla bir araya geldi. Sıfır atık hareketi konusunda bilgilendirilen Gürsulu vatandaşlar hareket kapsamında evlerinde neler yapabilecekleri konusunda bilgilendirildi. Gürsu Belediyesi’nin düzenlediği, ‘Geri Dönüşüm Evde Başlar’, ‘Atık Malzemelerden Geri Dönüşüm Kutusu Tasarım Yarışması’, ‘Atığını getir, Puanını Topla, Hediyeni Kazan!’ , ‘Ekmeğimi Sıfır Atıktan Çıkartıyorum’ gibi birbirinden özellikli projeleri dinleyen Gürsulular yeni kampanyalar hakkında da bilgi aldı. Standa uğrayan vatandaşlara ayrıca geri dönüştürülebilir atık toplama aracı buzdolabı magneti ve bilgilendirme broşürü hediye edildi.
Gürsu’da Pazartesi, Perşembe günlerinde Kurtuluş ve Yenidoğan Mahalleleri; Salı ve Cuma günlerinde Zafer ve İstiklal Mahalleleri; Çarşamba günü İpekyolu Mahallesi ve köyler, Cumartesi günü ise ilave başvuran adreslerden atıklar toplanıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüfer’de “Üç Fidan”A Duygu Dolu Anma

68 kuşağının gençlik önderlerinden Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idam edilişl…