Home GÜNCEL Karacabey Belediyesi çalışıyor, Karacabey güzelleşiyor

Karacabey Belediyesi çalışıyor, Karacabey güzelleşiyor

- Guncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2023 11:39
4 min read
Karacabey Belediyesi çalışıyor, Karacabey güzelleşiyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi, parke taşı döşeme çalışmalarında son hız ilerliyor. Belediye Başkanı Ali Özkan da bu çalışmaları bizzat yerinde takip ederken, mahalle sakinleri ve muhtarlarla da istişare ederek, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyor. Çalışmaları yerinde denetimler yapan Özkan, son olarak Gönü Mahallesini ziyaret etti.

Karacabey’deki kırsal kesimlerde çalışmalar sürüyor

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Özkan, “Karacabey merkezdeki çalışmalarımızın yanı sıra kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımız da aynı hızla devam ediyor. Bunların en önemlilerinden bir tanesi de kilit parke taş çalışması. 64 tane kırsal mahallemiz olduğu için peyder pey, sırasıyla bunları yapıyoruz. Şu anda kent merkezlerinden kırsala doğru bir yöneliş var, pandemi de bu süreci bir miktar tetikledi. Burada birçok atıl vaziyette, inşaat yapılmayı bekleyen, insanları bekleyen yerleşim alanları da var. İşte bunların altyapıları, yolları yapıldığı zaman, buraları çok güzel birer yerleşim alanı olacak, insanlarımızın ihtiyaçlarını giderecek; nüfusu da artacak, canlanacak. Dolayısıyla kırsaldaki yaşam süreci de etkin hale gelmiş olacak” dedi.

Karacabey’e yatırımlar sağanak gibi yağıyor

“Bir taraftan Karacabey Belediyesi, bir taraftan Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan da merkezi hükümetimiz Karacabey’e yatırımları adeta sağanak gibi yağdırıyor” diyen Başkan Özkan, “Bizler bu doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çok yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bir taraftan da tabii halı saha çalışmalarımız var üst yapı faaliyeti olarak. Bununla ilgili tamir, tadilat çalışmalarımız var o hizmetlerimiz de devam ediyor. Bu çalışmalarımızın başta Gönü Mahallemize olmak üzere Karacabey’imize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Burada mesai sarf eden kardeşlerimize de Allah’tan kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahallede yapılan parke taşı çalışmalarıyla önemli bir ihtiyacın karşılandı

Gönü Mahalle Muhtarı ve Karacabey Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yıldırım da incelemeler esnasında Başkan Özkan’a eşlik ederken, mahallede yapılan parke taşı çalışmalarıyla önemli bir ihtiyacın karşılandığını, sokak ve caddelerin daha da güzelleştiğini söyledi. Mahalle sakinleri olarak yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Yıldırım, katkılarından dolayı Başkan Özkan’a mahalle halkı adına teşekkürlerini iletti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …