Home GÜNCEL Karacabey Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine destek

Karacabey Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine destek

- Guncellenme Tarihi: 10 Mayıs 2023 15:26
4 min read
Karacabey Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine destek için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine destekleri sürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Sosyal İşler Müdürlüğü Ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan soğan ve patatesle ilgili açıklamada bulundu.

Karacabey genelinde geçtiğimiz hafta 30 ton soğan 10 ton da patates dağıtıldığını belirten Başkan Özkan, bu ürünlerin ihtiyaç sahiplerinin evlerine tek tek dağıtıldığını söyledi. Özkan yaptığı açıklamada, Sosyal İşler Müdürlüğünün yakacak, gıda ve erzak yardımlarının aralıksız sürdüğünü ifade ederek, aşevinin ise günlük bin kişilik sıcak yemek dağıtımını özenle gerçekleştirdiğini söyledi.

Özkan yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde 1 tır, yaklaşık 30 yon soğan 10 ton da patatesi vatandaşlarımızla buluşturduk. Sistemimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız kayıtlı. Herhangi bir kargaşaya sebep vermeden, onları incitmeden, karışıklık olmadan, gıda malzemelerini onların evlerine tek tek dağıtıyoruz. Bunun dışında, bizim bilemediğimiz ihtiyaç sahibi veya yardıma muhtaç vatandaşımız varsa, onları da her geçen gün sisteme kaydediyoruz” dedi.

Mahalle muhtarlarına destek çağrısı

Başkan Özkan konuşmasında mahalle muhtarlarına da çağrıda bulundu. Özkan, “Bilgi alma sürecinde muhtarlarımızdan destek bekliyoruz. Mahallelerimizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla ilgili bizlere bilgi verme sorumluluğu muhtarlarımızda. Ama muhtarlarımız bize bilgi verir ve biz gereğini yapmazsak, bunun veballi bizlerdedir. Bir taraftan bin kişilik sıcak yemek, diğer taraftan yakacak, gıda ve erzak yardımlarıyla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Peygamber efendimiz (SAV) buyuruyor ki; ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir.’ Biz de Karacabey Belediyesi olarak bu vebali tüm Karacabeyli vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin üzerinden almak istiyoruz. Yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimizin desteklerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturuyor, aralarında köprü olmaya çalışıyoruz. Bu şekilde de ilçemizde gönül köprüsü kuruyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BTÜ Rektörü Naci Çağlar Basınla Buluştu

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, basın mensuplarıyla bir ara…