Home GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama: Yoğun programımdan dolayı üşüttüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama: Yoğun programımdan dolayı üşüttüm

- Guncellenme Tarihi: 26 Nisan 2023 12:19
2 min read
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama: Yoğun programımdan dolayı üşüttüm için yorumlar kapalı
0

Katıldığı programda acele bir şekilde canlı yayına ara verildikten 20 dakika sonra tekrar ekranlara dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama geldi. Yoğun programı nedeniyle üşüttüğünü söyleyen Erdoğan, “Bu yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Kanal 7 ve Ülke TV’nin ortak yayınına katıldı. Yaklaşık 1,5 saat gecikmeli olarak saat 23.30’da başlayan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulunurken yayın birden kesildi.

REKLAMA GİDİLDİ

O sırada soru soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye “Reklam” dedi ve ayağa kalkmaya çalıştı ve kameralar Erdoğan’ı göstermeden program birden kesildi.

“SİZLERDEN HELALLİK BEKLİYORUM”

20 dakikalık aranın ardından tekrar yayına katılan Erdoğan, programda yaptığı açıklamada “Üzerinize afiyet dün ve bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu çalışmalar sebebiyle ciddi manada üşütmüşüm. Hatta bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Söz verdik gideceğiz dedik. Bu yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik bekliyorum” dedi.

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özel: YESAŞ’ın Marka Değerini Artıracağız

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, YESAŞ’ın 42. OIağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşm…