Home GÜNCEL Başkan Özkan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Özkan’dan Ramazan Bayramı mesajı

- Guncellenme Tarihi: 20 Nisan 2023 14:12
2 min read
Başkan Özkan’dan Ramazan Bayramı mesajı için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Her zaman olduğu gibi bu yıl da Karacabey’de Ramazan ayının manevi iklimini birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını vurgulayan Özkan, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Mutlulukların paylaşıldığı bayramların, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, kardeşlik duygularımızı daha da yücelttiğini ifade eden Özkan, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diledi.

Birlik ve beraberlik için eşsiz fırsat

Dini ve milli duyguların en üst seviyede yaşandığı bayramların; birlik, beraberlik ve bütünleşme açısından çok değerli olduğunu ifade eden Başkan Ali Özkan, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Sevgi, saygı ve hoşgörü iklimi içerisinde idrak ettiğimiz Ramazan ayının ardından, bir bayrama daha kavuşmuş olmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği bayramlar, toplumumuzda özel bir öneme sahiptir. Aynı zamanda toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik için de eşsiz bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Karacabeyli hemşerilerimin olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar; bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dilerim.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Öğrenciler Geleneksel Oyunlarda Buluştu

Nilüfer 22’nci Uluslararası Spor Şenlikleri, öğrencilere yönelik geleneksel oyunlar etkinl…