Home GÜNCEL Bakan Nebati, vatandaşların Togg ilgili sorularını esprili şekilde yanıtladı

Bakan Nebati, vatandaşların Togg ilgili sorularını esprili şekilde yanıtladı

- Guncellenme Tarihi: 17 Nisan 2023 15:37
2 min read
Bakan Nebati, vatandaşların Togg ilgili sorularını esprili şekilde yanıtladı için yorumlar kapalı
0

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin’de sahil bandında yürüyüşe çıkarak vatandaşlarla buluştu. Bir gencin “Togg’a bindiğinizde nasıl hissediyorsunuz?” sözleri üzerine Bakan Nebati, “Çok iyi, bir defa özgüven veriyor, çünkü Türkiye’mizin. Tamamen elektronik. Müthiş bir göstergesi var. Siri’yi tanıyor musun? Bu da Ayşe. Ayşe ne haber diyorum, iyiyim hoş geldin diyor. Bir de çok akıllı” ifadelerini kullandı.

Mersin’den AK Parti birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Dr. Nurettin Nebati, seçim çalışmalarını Mersin’de sürdürüyor. Bu çerçevede, Adnan Menderes Bulvarı sahil bandında yürüyüş yapan Bakan Nebati, sahilde vakit geçiren vatandaşlarla sohbet edip, spor yapan gençlere katıldı. Gençlerle bir süre sohbet eden Nebati, bazı gençlerin Togg hakkındaki sorularını da yanıtlayarak, araç hakkında bilgi verdi.

Bakan Nebati'nin TOGG esprisi herkesi güldürdü

“SİRİ’Yİ TANIYOR MUSUNUZ? BU DA AYŞE”

Bir gencin “Togg’a bindiğinizde nasıl hissediyorsunuz? sorusunu cevaplayan Nebati, “Çok iyi, bir defa özgüven veriyor, çünkü Türkiye’mizin. Tamamen elektronik. Müthiş bir göstergesi var. Siri’yi tanıyor musun? Bu da Ayşe. Ayşe ne haber diyorum, iyiyim hoş geldin diyor. Bir de çok akıllı” ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati'nin TOGG esprisi herkesi güldürdü

VATANDAŞLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Bakan Nebati’nin esprisi çevredekiler gülüşmesine neden oldu. Sahilde aileler ve çocuklarla da sohbet eden Nebati, isteyen vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: sondakika.com, İHA
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…