Home GÜNCEL MÜSİAD’dan Deprem Bölgesine Çıkarma

MÜSİAD’dan Deprem Bölgesine Çıkarma

- Guncellenme Tarihi: 13 Nisan 2023 15:56
3 min read
MÜSİAD’dan Deprem Bölgesine Çıkarma için yorumlar kapalı
0

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde büyük yıkımın yaşandığı 6 Şubat depreminin ilk gününden itibaren bölgeye önemli yardımlarda bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi yönetimi Ramazan ayı münasebetiyle deprem bölgesine çıkarma yaptı.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Şenocak başkanlığındaki heyet, 3 gün boyunca Hatay ve Gaziantep başta olmak üzere deprem bölgesindeki illerde bulunan MÜSİAD şubelerini ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay’daki çadırında depremzedeler için iftar yemeği de tertipleyen MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın konteyner kentinde incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş ve Adıyaman’ın yanı sıra bölgedeki diğer kentleri de ziyaret eden MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimi, ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulundu.

Deprem bölgesindeki temasları hakkında açıklamalarda bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Şenocak, “Genel Merkezimizin öncülüğünde ve üyelerimizin katkılarıyla depremin yaralarının sarılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Oradaki ticari hayatın ihyası, binaların ve şehirlerin yeniden inşası için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikli hedefimiz oradaki işletmelerin yeniden ayağa kaldırılması” dedi.

Şenocak sözlerin devamında, “MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimi olarak bölgedeki MÜSİAD şubelerinin yöneticileriyle hem istişarelerde bulunduk hem de depremzede kardeşlerimizin yanında olduk. Deprem bölgesindeki kardeşlerimizle iftar sofralarında bir araya geldik, acılarını paylaştık. Bölgeye yardımlarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…