Home GÜNCEL Kadın derneklerine “Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü” eğitimi

Kadın derneklerine “Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü” eğitimi

- Guncellenme Tarihi: 23 Mart 2023 13:36
2 min read
Kadın derneklerine “Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü” eğitimi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer’de mahallelerde kurulan kadın derneklerinin üyelerine “Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü” eğitimi verildi. Kadınlar eğitimlerde, dış kaynaklı hibe ve fonlardan yararlanma süreçleri hakkında da bilgi edindi.

Nilüfer Belediyesi, mahallelerdeki kadın derneklerine,  faaliyetlerini geliştirmeleri için her alanda destek olmaya devam ediyor. Kadınların daha bilinçli olmalarına katkıda bulunmak amacıyla Nilüfer İnovasyon Merkezi ve Sivil Toplum İlişkiler Bürosu iş birliği ile  “Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü” eğitimi düzenlendi.  Nilüfer Belediyesi İnovasyon Merkezi’nde iki aşamalı olarak gerçekleştirilen eğitimlere 20’yi aşkın kadın derneğinden katılım oldu.

Eğitimde, Nilüfer İnovasyon Merkezi Proje Geliştirme çalışanları, katılımcılara proje hazırlama ve proje döngüsü hakkında bilgi verdi. Grup ve interaktif çalışmaların yapıldığı eğitimde, kadınlar,  dış kaynaklı hibe ve fonlar hakkında da  bilgilendirildi. Eğitim kapsamında BM Küresel Kalkınma Amaçları doğrultusunda yapılan grup çalışmaları ile katılımcıların sürdürülebilir çözümler üreterek proje yazma konusunda deneyim sahibi olmaları sağlandı. İki gün süren eğitimlerde yer alan kadın derneği üyelerine katılım belgesi de verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…