Home GÜNCEL Dr. Esma Rona’dan Tecrübe Paylaşmı

Dr. Esma Rona’dan Tecrübe Paylaşmı

- Guncellenme Tarihi: 23 Mart 2023 14:42
2 min read
Dr. Esma Rona’dan Tecrübe Paylaşmı için yorumlar kapalı
0

Medikal Estetik Hekimi Dr. Esma Rona, Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik Hizmetleri Alanı’nda eğitim gören öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini paylaşmayı sürdürerek, gençlere mesleki yenilikler ve çalışma hayatında karşılaşacakları problemler ve çözüm önerileri hakkında paylaşımlarda bulunuyor.

Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin uygulama bölümü konferans salonunda ikinci dersini gerçekleştiren Dr. Esma Rona öğrencilere cilt bakımı ve tedavisi hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin derslere ve konulara olan ilgisinin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Dr. Rona, bilgi aktarımını büyük bir dikkatle dinleyen öğrencilere sektörlerinin sürekli yenilendiğini, yeni tedavi, bakım teknik ve yöntemleriyle zenginleştiğini anlattı, bu alanda başarılı olmak isteyenlerin yeniliğe açık olup, öncelikle insan sağlığına ve mesleklerine saygılı olmaları gerektiğini vurguladı.

Dr. Esma Rona, öğrencilere çalıştıkları alanda insan sağlığı ve mutluluğunu öncelik olarak görmeleri gerektiğini anlatarak, “Yenilikçi olmanın yanı sıra hijyen kurallarına tam olarak uymak çok önemli. Hassas ve önemli bir iş yapıyoruz. Bizlere başvuran insanlara sırf para kazanmak uğruna yerine getiremeyeceğimiz sözler vermemek, yetkin olmadığımız alanlarda tedaviye girişmemek mesleki itibarımız açısından çok önemli. İnsan sağlığı ve mutluluğunu mesleğimizin merkezine oturtursak başarı kendiliğinden gelecektir” ifadelerini kullandı. Program, Dr. Esma Rona’nın öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimiyle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …