Home GÜNCEL Gürsulular Seher Vaktinde Buluşuyor

Gürsulular Seher Vaktinde Buluşuyor

- Guncellenme Tarihi: 21 Mart 2023 11:22
2 min read
Gürsulular Seher Vaktinde Buluşuyor için yorumlar kapalı
0

Gürsu protokolü, seher vakitlerinde, ilçedeki camilerde, ilçe halkıyla buluşarak seher vaktinin bereketini paylaşıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Şekeroğlu ve meclis üyeleri, “Seher Vaktinde Şehrin Kalbinde Gürsulular Buluşuyor” sloganıyla gerçekleştirilen program kapsamında, Ağaköy Mahallesi Camii’nde ilçe halkıyla birlikte sabah namazının feyzini paylaştı.

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK : “BİR OLMANIN SICAKLIĞINI SEHER VAKİTLERİNDE HEMŞEHRİLERİMİZLE YAŞIYORUZ”

“Sabah namazının huzurunu ve seher vaktinin bereketini hemşehrilerimizle paylaşarak güne başlıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde hem manevi değerlerimizi birlikte yaşıyoruz, hem de bir araya geldiğimiz tüm ortamlarda olduğu gibi ilçemiz için istişareler yapma imkanımız oluyor. Birlikteliğin sıcaklığını seher vakitlerinde hemşehrilerimizle yaşıyoruz. Sabahın zindeliğinde, hoş sohbet ortamında yapılan istişarelerle de Gürsu için yapılacak hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Seher vakti buluşmaları kapsamında bir araya gelen Gürsu protokolü ve ilçe halkı, birliktelik, kardeşlik, hemşehrilik duyguları içerisinde sabah namazını kılıyor ve Gürsu’nun ihtiyaçları konusunda istişareler yapıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…