Home GÜNCEL Karçiçeği, İyilik İçin Açıyor

Karçiçeği, İyilik İçin Açıyor

- Guncellenme Tarihi: 6 Mart 2023 12:06
3 min read
Karçiçeği, İyilik İçin Açıyor için yorumlar kapalı
0

Üyeleri arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayıp, iyiliği yaymak amacıyla geçtiğimiz ocak ayında kurulan Karçiçeği Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Karçiçeği Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu Üyeleri tanışma organizasyonunda bir araya geldi. Organizasyondan elde edilen gelir, yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla büyük yıkıma neden olan depremlerde zarar gören bir kadın ve ailesine destek vermek amacıyla kullanılacak.

Programın açılışında konuşan Platformun kurucusu Medikal Estetik Cerrahı Dr. Esma Rona, “Soğuk bir ocak günü karlı bir havada ortaya çıkmış bir fikir bu. İsmi buradan geliyor. Burada amaç zaman zaman imkânsızlıklar yaşansa da zorlukları birlik ve beraberliğimizle aşabilmek. Amacımız yalnızca insanlara maddi destek vermek değil. Dayanışma ve yardımlaşma ile üyelerimizin tıbbi, hukuki ya da hayatın başka alanlarında yaşadıkları problemleri birlikte çözebilmek. Üyelerimiz hayatın her alanında kendini geliştirmek adına ihtiyacı olan desteği platformumuzda bulabilecek” dedi.

Platform üyeleriyle ilk kez bir araya geldiklerini belirten Dr. Rona, sözlerini şöyle sürdürdü :

“İlk etkinliğimizin geliri depremlerden etkilenen bir kadın ve ailesine destek vermek adına kullanılacak. Bu tür organizasyonlarımız düzenli aralıklarla devam edilecek. Tamamen gönüllülük esaslı bir platform bu. İyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya gönül veren herkesi aramıza bekliyoruz. Platformumuza katılmak isteyenler sosyal medya hesaplarımızdan ya da 0533 592 27 24 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşırlarsa hemen cevap vereceğiz.”

Her meslek grubundan birer temsilcinin katıldığı Organizasyona konuk olan Kadın Muhtarlar Federasyonu Üyesi Dilek Tez ile DAĞDER Genel Başkanı Yaşar Türk ise yaptıkları konuşmalarda platformun nice güzel işlere imza atacağına olan inançlarını dile getirerek, organizasyonun ve yapılacak tüm çalışmaların hayırlara vesile olmasını dilediler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…