Home GÜNCEL Gaziantep’te dehşetin büyüklüğünü gösteren anlar! 6 tren depremde raydan çıktı, raylara da kayalara devrildi

Gaziantep’te dehşetin büyüklüğünü gösteren anlar! 6 tren depremde raydan çıktı, raylara da kayalara devrildi

- Guncellenme Tarihi: 13 Şubat 2023 10:20
2 min read
Gaziantep’te dehşetin büyüklüğünü gösteren anlar! 6 tren depremde raydan çıktı, raylara da kayalara devrildi için yorumlar kapalı
0

Gaziantep’te tren bakım istasyonunda park halinde bulunan 6 tren, deprem anında raydan çıkarak devrildi. Öte yandan depremin etkisiyle Fevzipaşa Tren İstasyonu yakınında dağdan kopan kayalar raylara düştü. Raydan çıkan trenler ve dağdan koparak raylara düşen kayalar deprem dehşetini gözler önüne serdi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından birçok yapı zarar gördü. Zarar gören noktalardan bir tanesi de Gaziantep’te bulunan tren rayları oldu. Gaziantep’te depremin şiddetiyle bakım istasyonunda park halinde olan 6 tren raydan çıktı.

TRENİN KALDIRILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Trenin raydan çıkmasının ardından Islahiye, Narlı, Türkoğlu, Nurdağı, Fevzipaşa yolu ulaşıma kapandı. Ölen ya da yaralanan olmazken, ekiplerin raylardaki kaldırma çalışması devam ediyor.

DEPREMİN ETKİSİYLE RAYLARA KAYALAR DÜŞTÜ

Diğer yandan Fevzipaşa istikametindeki tren raylarına depremin etkisiyle dağdan kopan kayalar düştü. Kayaların düşmesi sonucunda raylar da zarar gördü. Bazı kısımlarda sadece bir kaya parçası rayın üstüne düşerken kimi yerlerde de büyük kayaların raya düştüğü gözüküyor.

Kaynak: sondakika.com, DHA
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Yeni Bir Sistemle Bursaspor’u Ayağa Kaldırmalıyız”

Bursaspor Divan Kurulu toplantısına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozb…