Home GÜNCEL Eski AK Partili vekil, deprem bölgesinden İBB Başkanı İmamoğlu’nu kovdu: Defol, İngiliz uşağı

Eski AK Partili vekil, deprem bölgesinden İBB Başkanı İmamoğlu’nu kovdu: Defol, İngiliz uşağı

- Guncellenme Tarihi: 8 Şubat 2023 17:22
2 min read
Eski AK Partili vekil, deprem bölgesinden İBB Başkanı İmamoğlu’nu kovdu: Defol, İngiliz uşağı için yorumlar kapalı
0

Eski AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu, deprem bölgesinde incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi. İmamoğlu’nun üzerine yürüyen ve hakaretler yağdıran Reyhanlıoğlu, “Defol buradan, İngiliz uşağı” ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremler sonrasında 10 ilimizde büyük yıkım yaşandı. Türkiye yaralarını onarmaya çalışırken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da dahil olduğu heyetle birlikte deprem bölgesine gitti.

“DEFOL BURADAN”

Eski AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu, deprem bölgesinde incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi. İmamoğlu’nun üzerine yürüyen ve hakaretler yağdıran Reyhanlıoğlu, “Gelmeyin, defol buradan. Defolun gidin. İngiliz uşağı. Şov yapma. Devlet burada.” ifadelerine yer verdi.

SAKİNLEŞTİREMEDİLER

O anlarda çevredekiler de büyük şaşkınlık yaşadı. Araya girmek isteyen bazı vatandaşlar, Reyhanlıoğlu’nu sakinleştirmek istedi ancak başarılı olamadı.

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …