Home GÜNCEL Seren Serengil’in sevgilisi gözyaşları içinde yardım istedi

Seren Serengil’in sevgilisi gözyaşları içinde yardım istedi

- Guncellenme Tarihi: 6 Şubat 2023 15:47
2 min read
Seren Serengil’in sevgilisi gözyaşları içinde yardım istedi için yorumlar kapalı
0

Bir süredir Seren Serengil ile birlikte olan Mustafa Rahman Tohma’nın ailesi Hatay’da meydana gelen depremde enkaz altında kaldı. Sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video yayınlayan Tohma, “Hatay’a acilen destek istiyoruz. Ailelerimiz sıkıştı, çıkamıyor” diyerek yardım istedi.

Kahramanmaraş’ta saat 4.17’de 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da da hissedilirken çok sayıda bina yıkıldı. Yorumcu ve şarkıcı Seren Serengil’in uzun süredir birlikte olduğu iş adamı Mustafa Rahman Tohma’nın Hatay’da yaşayan ailesi de depremde enkaz altında kaldı.

“BİNADA KAPILAR SIKIŞMIŞ ÇIKAMIYORLAR”

Sabah sosyal medya hesabından paylaşım yapan Seren Serengil, “Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun, başımız sağ olsun. Mustafa Rahman Tohma’nın ailesi binada sıkışmış, telefonlar çalışmıyor, havaalanı kapalı… Ulaşamıyoruz. Binada kapılar sıkışmış çıkamıyorlar. Yardım gönderebilir misiniz? Ayşe Fitnat Hanım Caddesi, Benan Apartmanı, Hatay” ifadelerini kullandı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE YARDIM İSTEDİ

Instagram hesabından gözyaşları içinde bir video yayınlayarak yardım isteyen Tohma ise “Acilen Hatay’a yardım ve destek istiyoruz. Ailelerimiz içeride sıkıştı. Acilen çevre illerden destek istiyoruz. Lütfen… AFAD, belediyeler, valilikler lütfen… Ailelerimiz sıkıştı, çıkamıyorlar. Destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…