Home GÜNCEL İskenderunspor, 2 antrenörün enkaz altında kaldığını söyleyerek yardım istedi

İskenderunspor, 2 antrenörün enkaz altında kaldığını söyleyerek yardım istedi

- Guncellenme Tarihi: 6 Şubat 2023 15:50
2 min read
İskenderunspor, 2 antrenörün enkaz altında kaldığını söyleyerek yardım istedi için yorumlar kapalı
0

İskenderunspor, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Hatay’da hissedilen depremde teknik heyetten 2 çalıştırıcısının enkaz altında kaldığını söyleyerek yardım istedi. Kulüpten yapılan açıklamada “Yaşanılan deprem sonrası teknik heyetimizden 2 hocamız göçük altında kalmıştır. Tüm kulüp personellerimiz ve oyuncularımız hem hocalarımızı hem de göçük altında kalan diğer vatandaşlarımızı kurtarmaya çalışmaktadır” denildi.

TFF 2. Lig’de mücadele eden İskenderunspor, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve Hatay’dan da hissedilen depremin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, teknik heyetten 2 çalıştırıcısının enkaz altında kaldığını duyurarak yardım talebinde bulundu.

“2 HOCAMIZ GÖÇÜK ALTINDA KALMIŞTIR”

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Yaşanılan deprem sonrası teknik heyetimizden 2 hocamız göçük altında kalmıştır. Tüm kulüp personellerimiz ve oyuncularımız hem hocalarımızı hem de göçük altında kalan diğer vatandaşlarımızı kurtarmaya çalışmaktadır.

“ACİL YARDIM BEKLEMEKTEYİZ”

İskenderunspor Kulübü olarak; AFAD ve tüm yetkili kurumlardan İskenderunspor için acil yardım beklemekteyiz” ifadelerini kullanıldı

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…