Home GÜNCEL Karacabey’de araç filosuna yeni takviye

Karacabey’de araç filosuna yeni takviye

- Guncellenme Tarihi: 31 Ocak 2023 10:09
3 min read
Karacabey’de araç filosuna yeni takviye için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son gelen aracı sosyal medyada, “Varan 25; daha hızlı, daha çalışkan. Araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz” diyerek duyurdu. Özkan, araç alımlarının devam edeceğini belirtti.

Karacabey Belediyesi, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Geniş yüzölçümünde, kentin her noktasına etkili ve hızlı hizmet ulaştırabilmek için araç filosunu da güçlendirmeye devam eden Karacabey Belediyesi, yeni bir aracı daha filoya dahil etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da araç filosuna dahil edilen yeni aracı kamuoyuyla paylaştı.

Özkan sosyal medya paylaşımında, ‘“Varan 25; daha hızlı, daha çalışkan. Araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her fırsatta belirttiğimiz gibi ilçemizin yüz ölçümü oldukça büyük. Merkez ve kırsala hizmet götürmek için güçlü bir araç filosuna ihtiyacımız var. Bu kapsamda bizler, yaptığımız hesaplamalarla kiralama yerine araç alımının daha avantajlı olduğunu tespit ettik ve çalışmalarımızı bu anlamda yoğunlaştırdık. Böylece yeni araçlarımızı bir bir filomuza katmaya devam ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Devam edecek

Başkan Özkan araç alımlarının devam edeceğini de belirterek, “Yakın zamanda çeşitli alanlarda çalışabilecek iş makineleri de filomuza dahil olacak. Ayrıca hasta nakil ambulansı için de düğmeye bastık. Yakın zamanda ikinci aracımızı da hizmete başlatmış olacağız” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …