Home GÜNCEL Gürsu’da Regaip Kandili Huzurla Karşılandı

Gürsu’da Regaip Kandili Huzurla Karşılandı

- Guncellenme Tarihi: 27 Ocak 2023 12:59
2 min read
Gürsu’da Regaip Kandili Huzurla Karşılandı için yorumlar kapalı
0

Maneviyat ikliminin en yoğun yaşandığı üç ayların müjdeleyicisi Regaip Kandili, Gürsu Belediyesi’nce düzenlenen programla kutlandı.

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce, “Yaşayan İlim Hazineleri” başlığıyla düzenlenen program, Gürsulular’ın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Prof. Dr. Mustafa Akgül hocamızın yüreğimize işleyen sohbetiyle, Regaip Kandili’nin maneviyatını hep birlikte hissettik. İslam aleminin mübarek üç aylarının başlangıcı olan bu gecenin feyzini hemşehrilerimizle paylaşmanın huzurunu yaşadık. Bizlere bu maneviyatı güçlü duyguları yaşattıkları için hocalarımıza teşekkür ediyorum. Regaip Kandili’nin ve üç ayların, ülkemize ve tüm İslam alemine sevgi, barış, huzur, bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Gürsu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda katılımcılar, Prof. Dr. Mustafa Akgül’ün sohbeti, Rıza Kara ile Ufuk Genç’in Kuran tilaveti ve ilahi dinletileriyle huşu dolu bir akşam yaşadı. Sohbeti dikkatlice dinleyen konuklar, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a ve hocalara kendilerine maneviyat dolu bir akşam yaşattıkları için teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…