Home GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Oy kullanamayacağım” diyen gence bir şart koştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Oy kullanamayacağım” diyen gence bir şart koştu

- Guncellenme Tarihi: 23 Ocak 2023 11:22
2 min read
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Oy kullanamayacağım” diyen gence bir şart koştu için yorumlar kapalı
0

Bursa’da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçimin 14 Mayıs’ta olması nedeniyle oy kullanamayacak gençlerden bir tanesiyim” diyen gence, “Yok ya” tepkisini verdi. Duruma üzüldüğünü ifade eden Erdoğan, “O zaman 100 genç bulacaksın. Bulursam yok. Bulacaksın. Böyle yakışıklı bir genç, 100 tane genç niye bulamasın” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a” programında gençlerle bir araya geldi. Programa katılan gençlerden birinin “Seçimin 14 Mayıs’ta olması nedeniyle oy kullanamayacak gençlerden bir tanesiyim” demesiyle birlikte, Erdoğan ile soru soran genç arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

“O ZAMAN 100 GENÇ BULACAKSIN”

Oy kullanamayacağını belirten gence “Yok ya” tepkisini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buna bayağı üzüldüm. O zaman demek ki Devlet Bey’in de ifade ettiği gibi 100 genç bulacaksın.” dedi.

“BULURSAM YOK, BULACAKSIN”

Gencin “Bulursam” diye cevap vermesi üzerine Erdoğan, “Bulursam yok. Bulacaksın. Böyle yakışıklı bir genç, 100 tane genç niye bulamasın” dedi.

“ARTIK OLAN OLDU, YOLA REVAN OLDUK”

Gencin “Aldığınız kararı tekrar gözden geçirmeniz mümkün mü? Çünkü ben sizden başkasına oy vermek istemiyorum.” sözlerine karşılık Erdoğan, “Artık olan oldu. Yola revan olduk. İnşallah şimdi sen dediğim gibi 100 genç bulacaksın.” yanıtını verdi.

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…