Home GÜNCEL Başkan Gürkan Sendika Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Başkan Gürkan Sendika Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

- Guncellenme Tarihi: 30 Aralık 2022 16:54
4 min read
Başkan Gürkan Sendika Temsilcileri ile Bir Araya Geldi için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, İl Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte Memur-Sen İl Temsilciliği ve bağlı sendikaların temsilcilerini ziyaret etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Memur-Sen Bursa İl Temsilciği ve bağlı sendikaların temsilcilerini ziyaret eden Başkan Gürkan, burada sendika başkanlarının görüş, öneri ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. Memur-Sen İl Temsilcisi Gökhan Yünkül ve bağlı sendikaların başkanlarıyla tek tek Bursa ve ülke gündemini konuşan Başkan Gürkan, “Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizin önüne koyduğumuz Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun adımlarını birer birer atıyoruz. Geçtiğimiz günlerde işçi ve işveren kesiminin çıkarları gözetilerek açıklanan asgari ücret rakamı, tüm dünyayı derinden sarsan pandemi ve arkasından yine tüm dünyada görülen ekonomik pandemiye rağmen Türkiye’nin yolunda güçlü adımlarla ilerlediğinin bir göstergesidir. Yine dün milyonları ilgilendiren bir karara daha imza atılarak emeklilik için yaş bekleyen vatandaşlarımızın yüzleri güldürüldü. Memur, emekli, öğrenci, işveren tüm kesimlerimizin günümüz koşullarına göre refah seviyelerini yükseltecek çalışmalar devam edecektir” dedi.

ÜRETİCİMİZİN ELİNİ GÜÇLENDİREN ADIMLAR SÜRÜYOR

Bir yandan da Türkiye’nin gücüne güç katan her kesimden üreticinin önünü açan adımların devam ettiğini ifade eden Başkan Gürkan, bugün açıklanan kararla sanayi abone grubunda kullanılan elektriğe yüzde 16 oranında indirim uygulanacağı müjdesini verdi. Sanayi, ihracat, tarım, turizm ve tüm diğer ekonomik argümanların elini güçlendirecek hamlelerle Türkiye’yi her alanda olduğu gibi ekonomide de dünya çapında devler ligine sokacak hamlelerin devam edeceğini belirten Gürkan, “Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve aziz milletimizin ferasetli duruşu ile her alanda güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. Bu yolda bizlerle olan, icraatlerimize ve çalışmalarımıza, duruşumuza güvenen Bursalı Hemşehrilerimize ve aziz milletimize teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…