Home GÜNCEL İki SİAD’tan Ortaklaşa Çalışma Kararı

İki SİAD’tan Ortaklaşa Çalışma Kararı

- Guncellenme Tarihi: 16 Aralık 2022 11:28
3 min read
İki SİAD’tan Ortaklaşa Çalışma Kararı için yorumlar kapalı
0

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde yaptıkları genel kurul toplantısında güven tazeleyerek göreve devam eden Zarif Alp başkanlığındaki RUMELİSİAD yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

Tebrik ziyareti olarak gerçekleşen görüşmeden GESİAD ile RUMELİSİAD arasında daha yakın işbirliği ve ortak çalışma kararı çıktı.

Ziyarette konuşan GESİAD Başkanı Murat Kaya, göreve yeniden seçilen RUMELİSİAD Yönetimini kutlarken, “Güzel Bursamızın iki güzide sanayici ve iş insanları derneğiyiz ve birbirimizi yakından tanıyoruz. Bu anlamda gerek Bursamızın faydasına gerekse üyelerimize yönelik faaliyetlerimizde daha yakın işbirliği içinde olmalıyız” dedi.

GESİAD Yönetiminin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp de “Dernekçilik gönül işidir, bizler de severek yapıyoruz ve RUMELİSİAD Ailesi olarak mutluyuz, komisyonlarımızla birlikte aktif ve yoğun çalışma içindeyiz. GESİAD ile birlikte çalışmak, üyelerimiz için ortaklaşa projeler üretmekten bizler de memnun oluruz” şeklinde konuştu.

RUMELİSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Şahap Aktaş da iş dünyası kuruluşlarının yakınlaşması ve ortak çalışmalar yapmalarının çok önemli olduğunu belirtirken, “Bilhassa gençlerimizin sık sık bir araya gelmesinden sinerji ortaya çıkmaktadır. Bu çalışmalar, teknik eğitimden paylaşmaya kadar bilhassa sürdürülebilirlik yönüyle iyi değerlendirilmelidir” dedi.

  • RUMELİSİAD Geleceğe Köprü Oluyor

    Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak…
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüfer’deki Evden 8 Ton Çöp Çıktı

Nilüfer’in Dumlupınar Mahallesi’ndeki bir evden tonlarca çöp çıkarıldı. Nilüfer Belediyesi…