Home GÜNCEL İMSİAD’DAN Başkan Aktaş’a 1050 Konutlar Teşekkürü

İMSİAD’DAN Başkan Aktaş’a 1050 Konutlar Teşekkürü

- Guncellenme Tarihi: 5 Aralık 2022 11:17
2 min read
İMSİAD’DAN Başkan Aktaş’a 1050 Konutlar Teşekkürü için yorumlar kapalı
0

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve yönetim kurulu üyeleri, 1050 Konutlar kentsel dönüşümünde düğümü çözen imar planı değişikliğine olan desteği için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bursa’da 2 bin 290 konut ve 42 hektar alandan oluşan 1050 Konutlar bölgesinin kentsel dönüşümünde düğümün çözen yeni imar planı değişikliği mecliste oy birliğiyle kabul edilerek yürürlüğe girmişti.

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümlerinden biri olacak olan projede Bursa müteahhitlerinin yer almasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, “Biz baştan beri Bursa kaynaklarının, Bursa’daki iş insanları ve vatandaşlarıyla paylaşılması gerektiğini dile getiriyoruz. Dışarıdan bir firmanın gelip bu bölgeyi dönüştürmesini doğru bulmuyorduk. 1050 Konutlar’ da tüm paydaşlarla bir araya gelerek ilerlemeyi sürdürüyoruz. Bu anlamda Başkan Aktaş’a projeye ve imar planı değişikliğine olan desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Zaman içinde yılan hikayesine dönen bölgede ortak akıl üstün geldi. Bursa’nın kaynağı Bursa’da kalacak” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş da, İMSİAD’a projeye yaklaşımı ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …