Home GÜNCEL Bir Oyuncak, Bir Büyük Mutluluk…

Bir Oyuncak, Bir Büyük Mutluluk…

- Guncellenme Tarihi: 28 Kasım 2022 12:21
4 min read
Bir Oyuncak, Bir Büyük Mutluluk… için yorumlar kapalı
0

Toplumsal fayda odaklı kurumsal sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Yeşilova Holding, “Bir Oyuncak, Bir Büyük Mutluluk” temalı projesi ile çocukları sevindirdi.

Yeşilova Holding, kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımı çerçevesinde dünya ve toplum için ekonomik, sosyal ve çevresel faydalar sağlayarak sürdürülebilir kalkınma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Sürdürülebilirlik uygulamalarını operasyonlarının her alanında dahil ederek KSS’yi grubun ayrılmaz bir parçası haline getiren Yeşilova’nın, hoşgörülü değeri çerçevesinde hayata geçirdiği son kampanyası kapsamında toplanan oyuncaklar, Nilüfer Belediyesi Oyuncak Evi’ne teslim edilerek, çocukların hayatına dokundu.

Köşelere Gizlenmiş Oyuncaklar, Çocuklarla Buluştu

Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova, gerçekleştirilen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile çocukların büyüdüğü için artık oynamadığı, köşelere gizlenip unutulmuş oyuncakları, ihtiyaç sahibi çocuklar ile paylaştıklarını söyledi. Yasemin Yeşilova şunları söyledi: “Yeşilova Grubu olarak çalışma prensiplerimizin temelinde, tüm çalışanlarımızın katılımı ve bağlılığı ile oluşan kurumsal değerlerimiz bulunuyor. Bizlere yol gösteren bu ilke ve değerler, aynı zamanda Grubumuzun pusulasını oluşturuyor. Bu dönemde, ilke ve değerlerimiz arasında da yer alan ‘hoşgörülü’ olmanın sorumluluğuyla çeşitli faaliyetler gerçekleştirdik. Bu kampanya da bu fikirle ortaya çıktı. Bu projemiz ve bugüne kadar yapılan tüm kampanyalarımıza destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma, herkese teşekkür ediyorum. Toplum ve dünyamız için değer yaratacak konular üzerine yoğunlaşarak, projelerimize devam edeceğiz.”

Yasemin Yeşilova, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Erişilebilir ve Temiz Çevre, İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme ve Sorumlu Üretim ve Tüketim amaçlarına katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

4 Kasım 2022’de başlayan ve Yeşilova Holding iştiraki tüm şirket ve fabrikalarda toplanan oyuncaklar, 25 Kasım 2022 tarihinde Nilüfer Belediyesi Oyuncak Evi’ne teslim edildi. Projeye Yeşilova çalışanlarından büyük destek geldi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Emekli Yaşam Merkezi ile Büyüklerimiz Sosyal Hayatın İçinde Olacak

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, “60 yaş üstü 2…