Home GÜNCEL Evden çıkmak istemeyen kiracı ev sahibini parçalayıp buzluğa koydu

Evden çıkmak istemeyen kiracı ev sahibini parçalayıp buzluğa koydu

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2022 15:32
2 min read
Evden çıkmak istemeyen kiracı ev sahibini parçalayıp buzluğa koydu için yorumlar kapalı
0

Amerika Birleşik Devletleri’nde Sandra Kolalou adlı kadın, tahliye ihbarnamesi gönderen ev sahibi Frances Walker’ı öldürüp parçalayarak, buzluğa koydu. Kiracının, evden çıkmamak için cinayeti işlediği öğrenildi.

Dünya genelinde enflasyonun artması, bunun yanı sıra sosyal hayata ilişkin anlaşmazlıklar yaşanmasıyla birlikte kiracı ve ev sahipleri arasındaki sorunlar da arttı. Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen son haber ise duyanların tüylerini ürpertti.

Cesedi Buzluğa Atmış

Kiracısı Sandra Kolalou’yu davranışlarından ötürü birçok kez polise şikayet eden ancak bir çözüm bulamayan ev sahibi Walker, 10 Ekim’de yaşadığı evde öldürüldü. Yaşlı kadının cesedinin parçaları evin buzluğunda bulunurken, konuyla ilgili kiracı Sandra Kolalou tutuklandı.

Tahliye İhbarı Yüzünden Öldürmüş

Polis Walker’ın cinayetten bir gün önce Kolalou’nun kapısına tahliye ihbarı astığını doğrularken, Chicago Polis Şefi Brendan Deenihan cinayetin fitilini ateşleyenin de bu tahliye ihbarı olduğunu söyledi.

Defalarca Çıkarma Girişiminde Bulunmuş

Diğer yandan ev sahibinin yakınları, katil zanlısının en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. Yakınları, kadının defalarca kiracıyı evden çıkarmak için girişimde bulunduğunu ancak başarılı olamadığını belirtti.

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…