Home GÜNCEL Başkan Aktaş’a BİLDEF’ten Teşekkür Ziyareti

Başkan Aktaş’a BİLDEF’ten Teşekkür Ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 24 Ekim 2022 11:11
4 min read
Başkan Aktaş’a BİLDEF’ten Teşekkür Ziyareti için yorumlar kapalı
0

BİLDEF, 5. Bursa Anadolu Turizm ve Tanıtım Günleri’ne verdiği desteklerden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bursa’daki 35 hemşeri derneğini tek çatı altında toplayan Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), bu yıl 5’incisini düzenlediği Bursa Anadolu Turizm ve Tanıtım Günleri’yle şehirde adeta kültürel bir şölen yaşattı. Merinos Fuaye Alanı 5-9 Ekim tarihleri arasında, Anadolu’nun dört bir yanından gelen şehirlerin açtığı stantlarla büyük bir kardeşlik buluşmasına ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda BİLDEF heyeti, 32 ilin Bursalılarla buluştuğu organizasyonun her safhasına katkıda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Alp: “Başkanımız Desteğini Bizden Eksik Etmiyor”

Bursa Büyükşehir Belediyesi Binası’nda gerçekleşen ziyarette konuşan BİLDEF Genel Başkanı Ramazan Alp, bu yıl 5’incisini gerçekleştirdikleri organizasyonla Anadolu’nun tüm renklerini Bursa’ya getirdiklerini belirterek, “Bursa Anadolu Turizm ve Tanıtım Günleri’yle bir kez daha şehrimizde kültürel bir şölen yaşatmanın gururu ve kıvancı içindeyiz. Anadolu’nun dört bir yanını kardeşlik olgusunda buluşturduğumuz ve tüm renkleri bir araya getirdiğimiz organizasyonumuzun hazırlanışında bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a, BİLDEF ailesi olarak geniş katılımlı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik. Kardeşliğimizin pekişmesine ve kültürlerin buluşmasına her zaman katkı koyan Sayın Başkanımıza ve ekibine bundan sonra da yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Aktaş: “Bildef Önemli Bir Misyon Üstleniyor”

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, BİLDEF’in yaptığı faaliyetlerle Bursa’da birlikteliğin pekişmesi noktasında önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, “Bursa Anadolu Turizm ve Tanıtım Günleri, şehrimize değer katıyor. Bu tip organizasyonların daha geniş çapta yapılması kültürlerin buluşması adına son derece önemli. Anadolu’nun tüm renklerini şehrimize taşıyan bu organizasyonun bundan sonraki yıllarda daha geniş çapta yapılması adına biz de BİLDEF’in yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda BİLDEF Genel Başkanı Ramazan Alp ve Başkanvekili Ali Bozkurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür plaketi takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Hamitler’i Yeşil Bir Görüntüye Kavuşturacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, meclis toplantısında gündeme getirilen B…