Home GÜNCEL Başkan Gürkan İlçelerdeki Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

Başkan Gürkan İlçelerdeki Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

- Guncellenme Tarihi: 21 Ekim 2022 16:44
3 min read
Başkan Gürkan İlçelerdeki Çalışmaları Yakından Takip Ediyor için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, düzenli aralıklarla ilçe teşkilatları ile bir araya gelerek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler alıyor.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Orhangazi ve Karacabey İlçe yöneticileri ile bir araya geldi. AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantılarda ilçe yöneticileri ile istişarelerde bulunan Başkan Gürkan, her seçimde partilerine verdikleri destekle AK Parti Bursa Teşkilatlarının sac ayaklarından olan Orhangazi ve Karacabey ilçe teşkilatlarının 2023 seçimlerinde de en büyük destekçilerinden olacağına inancını vurguladı.

Başkan Gürkan, geçtiğimiz haftalarda milletvekillerinin de katılımları ile ‘Yüz Yüze Yüz Gün Bursa’ sloganı ile gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçelerindeki her kesim insana ve sivil toplum kuruluşuna ulaşılmasına sağlayan programları için teşekkür etti. Gürkan, çeşitli vesilelerle ilçe halkı ile düzenli olarak bir araya gelen ve ilçe halklarının görüş, istek ve önerileri doğrultusunda çalışmalarını şekillendiren AK Parti ilçe teşkilatları ve büyükşehir ve ilçe belediyelerinin hizmet anlayışı ile Bursa’nın her noktasına hak ettiği hizmetlerin götürüldüğünü anlattı.

Tüm teşkilatları ile saha çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten Başkan Gürkan, Bursa Halkı’nın güveni ve teşkilatlarının Bursa ve Türkiye aşkından gelen çalışma azimleri ile Türkiye’yi güçlü geleceğine taşıyan daha nice zaferlerin mimarlarından olacaklarını dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…