Home GÜNCEL Moskova- Antalya bileti 200 bin lirayı buldu

Moskova- Antalya bileti 200 bin lirayı buldu

- Guncellenme Tarihi: 23 Eylül 2022 12:26
2 min read
Moskova- Antalya bileti 200 bin lirayı buldu için yorumlar kapalı
0

Rusya Devlet Başkanı Putin’in ilan ettiği kısmi seferberlik sonrası ülke vatandaşları Antalya, İstanbul, İzmir, Dubai, Taşkent, Bakü, Tiflis, Erivan, Astana kentlerine yoğun talebi sonucu uçak bileti fiyatlarında 10 kat pahalılaştı. Moskova’dan Antalya’ya gidecek uçağın son koltuğunun, 650 bin 859 rubleye yani yaklaşık 200 bin liraya satıldığı bildirildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından açıklanan ve önceki gün de cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yayımlanan ‘askeri kısmi seferberlik’ ilanına göre, Rusya’da 300 bin civarında yedek askerin çağrılacağı kaydedildi. Karar sonrası başta Moskova olmak üzere Rusya’dan uçuşa açık kentlere büyük talep oluştu. Rusya vatandaşlarının turizmde en çok tercih ettiği kent olan Antalya, yurt dışında en çok yerleşik yaşamı tercih ettikleri şehirlerin de başında geliyor.

11 Bin Dolara Satıldı

Çarşamba gününden itibaren Moskova ve Rusya’nın diğer kentlerinden Antalya’ya olan uçuşların biletleri, hızla tükendi. Çarşamba itibarıyla bilet fiyatlarında başlayan artış, ciddi boyutlara ulaştı. Moskova’nın Domodedovo Havaalanı’ndan bugün Antalya’ya gidecek uçaktaki son biletin, 650 bin 859 rubleye yaklaşık 200 bin liraya satıldığı belirlendi. Cumartesi günkü uçuşlar içinse bilet fiyatlarının 500 bin rubleyi bulduğu kaydedildi.

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…