Home GÜNCEL Adrenalin Park Festivali başlıyor

Adrenalin Park Festivali başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 13 Ağustos 2022 09:26
2 min read
Adrenalin Park Festivali başlıyor için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesinin düzenlediği Adrenalin Park festivali bu yıl da doğa ve adrenalin tutkunlarını bir araya getirecek.

Gürsu Adrenalin Park’ta düzenlenecek ve iki gün sürecek festival kapsamında trekking, gün batımı seyri bisiklet turu, Açıkhava film gösterimi, DJ performansı, kano, zipline, okçuluk, su bisikleti, uçurtma, söyleşiler, kariyer fuar standları ve Survivor park etkinliklerinin yanında Gece Yolcuları konseri gerçekleştirilecek.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ‘Doğanın sunduğu huzur ortamında spor yapmanın ve günlük rutinlerimizdeki hızda, çoğu zaman yaşayamadığımız anı hissetmenin manevi doyumunu yaşama imkanı bulacağımız keyifli bir festivale daha imza atıyoruz. Adrenalin Parkımız her mevsimde ayrı güzellikler sunan muhteşem doğasıyla böyle etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek. Tüm doğa ve adrenalin tutkunlarını tesisimizde ağırlamayı bekliyoruz. Ericek’te bugün ve yarın gerçekleştirilecek festivale tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.’ dedi.

Bu yıl da renkli görüntülere sahne olacak Adrenalin Fest 2022’ye katılmak isteyenler, bugün saat 17.00 ve yarın 16.00’da Gürsu Belediyesi önünden kaldırılacak servisi kullanarak festival alanına ulaşabilir.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …