Home GÜNCEL Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara aşure ikramı

Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara aşure ikramı

- Guncellenme Tarihi: 9 Ağustos 2022 15:30
2 min read
Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara aşure ikramı için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi, her yıl muharrem ayında gerçekleştirdiği aşure ikramına bu yıl da devam etti.

Karacabey Belediyesi; muharrem ayının 10. gününe denk gelen Aşure Gününde aşure dağıtarak hem Muharrem ayının hem de birlik, dayanışma ve paylaşma duygularının önemine dikkat çekti.

Katılım yoğun oldu

Pazaryerinde gerçekleşen etkinlikte Başkan Özkan ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri yer alırken, aşure dağıtımına esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Paylaşmanın, bereketin, birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Günü dolayısıyla muharrem ayının manevi önemine vurgu yapan Başkan Ali Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak, mübarek muharrem ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızla buluşup, aşure ikramında bulunmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Aşure Gününün özünde zaten kardeşlik var, birlik var, sevgi var, anlayış ve hoşgörü var. Muharrem ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, Aşure Günü’nün tüm İslam âlemine ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden Gölcük ve Ümitalan’a Düğün Salonu

Kestel Belediyesi tarafından Gölcük ve Ümitalan Mahallelerinde tamamlanan düğün salonları …