Home GÜNCEL Gençler Arası Futbol Turnuvası başlıyor

Gençler Arası Futbol Turnuvası başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 9 Ağustos 2022 15:44
3 min read
Gençler Arası Futbol Turnuvası başlıyor için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, “Haydi Gençler Takımını Kur Gel” sloganıyla futbol turnuvası düzenliyor. Başvuruların 15 Ağustos’a kadar süreceği turnuvada, 15-30 yaş arası gençlerin yer aldığı takımlar kıyasıya bir mücadele sergileyecek.

İnegöl Belediyesi, Spor İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla gençler arasında kıyasıya bir rekabete sahne alacak futbol turnuvası düzenliyor. Başvuruların bugün itibariyle başladığı “Haydi Gençler Takımını Kur Gel” sloganıyla gerçekleştirilen turnuvada, 15 Ağustos Pazartesi günü 17.00’a kadar takım listeleri teslim edilebilecek.

Turnuvaya ilişkin yapılan açıklamada, turnuva maçlarının Alanyurt Cumhuriyet Mahallesi Semt Sahasında oynanacağı ifade edildi. Büyük sahada 11’e 11 oynanacak karşılaşmalar öncesi 16 Ağustos Salı günü Kent Müzesi Konferans Salonunda kura çekimi gerçekleştirilecek. Eleme usulü oynanacak karşılaşmalar ise 17 Ağustos Çarşamba günü başlayacak. Her gün 17.00 ile 20.00 arasında oynanacak karşılaşmalarda sadece 15-30 yaş arası gençler forma giyebilecek. Aynı zamanda turnuvada amatör veya profesyonel lisanslı futbolcular yer alamayacak. Ancak 3 amatör lisanslı yaşı uygun kontenjan takım listesine yazılıp oynatılabilecek. 35’er dakikalık 2 devre şeklinde oynanacak karşılaşmalar neticesinde 1’inci, 2’nci ve 3’üncü olan takımlar kupa ve madalya kazanacaklar. Aynı zamanda turnuvanın gol kralı ve en centilmen takıma da plaket takdim edilecek.

En fazla 20 kişi olabilecek takım listelerinin 15 Ağustos Pazartesi günü 17.00’a kadar Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan Belediye Spor Salonuna teslim edilerek başvuruların yapılması gerekiyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …