Home GÜNCEL ‘Mudanyalı bir daha sana kanmaz, Güle Güle Hayri Türkyılmaz’

‘Mudanyalı bir daha sana kanmaz, Güle Güle Hayri Türkyılmaz’

- Guncellenme Tarihi: 28 Temmuz 2022 16:37
5 min read
‘Mudanyalı bir daha sana kanmaz, Güle Güle Hayri Türkyılmaz’ için yorumlar kapalı
0

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, Mudanya’nın sorunlarına ilişkin yaptığı açıklamalara bir yenisi daha ekledi. Barış ve kardeşliğin başkenti olan Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yönetiminde zebil ziyan olduğunu iddia eden Seymenler, ilçenin algıların ve saksıların başkentine dönüştüğünü söyledi.

‘Hizmet üretemeyen vizyonsuz CHP çareyi algı ve manipülasyonda buldu.’ diyen Seymenler, ‘Yapılan her hizmeti kendilerine mal eden bu partinin tavanı da tabanı da aynı. Nasıl ki CHP Genel Başkanı, KYK faizlerinin silinmesini kendine mal etmeye çalışıyorsa,  Hayri Türkyılmaz’da Büyükşehir’in yaptığı havuzu sanki kendileri yapmış gibi milletvekilleri ile birlikte açılışını yapabiliyor.’ ifadelerini kullandı.

Mudanyalıların Hayri Türkyılmaz’dan memnun olmadığını söyleyen Seymenler, yapılan gereksiz harcamalara da değindi. Erkut Seymenler bu harcamaları ‘Bu gerçeği kabullenmekte zorlanan Hayri Türkyılmaz anket şirketlerine geçen yıl yaklaşık 400 bin lira verdi. Yazık, günah… Artık Mudanyalının parasını çarçur etmesin. İşbilmeyen Mudanya Belediye Başkanı geçen sene sadece iki kalemde yaklaşık 2 milyon lirayı anketlere ve saksılara gömdü. İşte bundan bahsediyoruz; Hayri Türkyılmaz ve CHP’li yönetim Mudanya’nın kaynaklarını doğru kullanmıyor.’ sözleriyle dile getirdi.

CHP İlçe yönetimini de topa tutan Seymenler, ‘CHP İlçe Başkanlığı ise evlere şenlik. CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın ne zaman Mudanya’ya dair bir açıklama yapsa ofsayta düşüyor, Mudanya gerçeklerine o derece Fransız kalıyor. Ömer Aydın, CHP’nin Eşkel sahillerini koşa koşa Bursa Büyükşehir’e verdiklerini unuttuğu gibi bir de Büyükşehir’den sahil bulvarını istiyor. CHP Mudanya İlçe Başkanının açıklamalarını okudukça aklımıza fıkrasına gülünmeyen adamlar geliyor.’ dedi.

Erkut Seymenler, bugünden önce de bundan sonra da Mudanya’ya hiçbir hayrı dokunmayan Hayri Türkyılmaz’ın, koltuğuna tutunmaya çalışmasının nafile olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Belediyeciliği çöp, çamur, çukur, heykel ve algıdan ibaret olan CHP’den Mudanya’ya hayır gelmez. Vizyonu ‘Saksıkent’ olan belediye başkanından Mudanya’ya hizmet gelmez.

Gerçek şu ki; bir iki piknik ve konserle belediye başkanlığı koltuğuna tutunmaya çalışan Hayri Türkyılmaz için artık çok geç. Mudanyalı bir daha sana kanmaz, Güle Güle Hayri Türkyılmaz…’

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…