Home GÜNCEL Özgöz ‘Siyasetin finansmanı inşaat sektörü’

Özgöz ‘Siyasetin finansmanı inşaat sektörü’

- Guncellenme Tarihi: 24 Haziran 2022 19:30
5 min read
Özgöz ‘Siyasetin finansmanı inşaat sektörü’ için yorumlar kapalı
0

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bursa İl Teşkilatı, parti il binasında Bursa basını ile kahvaltıda bir araya geldi. DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan ÖZGÖZ, Bursa teşkilatının faaliyetleri ve Bursa’nın sorunlarına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Başkan Özgöz, siyasetin erken seçim sinyalleri verdiğini söylerken, Bursa teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını ifade etti. ‘Bu Pazar seçim olsa DEVA hazır’ propagandasıyla ilerlediklerini dile getiren Özgöz, ‘Her ay yüzde 40 oranında büyüyoruz. 400 mahallede temsilcilerimiz var. ‘100 Gün Saha Planı’ kapsamında her gün 2 sahada çalışıyoruz. Planlı çalışmalarımız kapsamında partimize katılımlar her geçen gün artıyor’ dedi.

‘Muhalefet için değil, iktidar için yola çıkan bir partiyiz’ çok çalışıp çok koşmamız lazım’ diyen Özgöz, sözlerine şöyle devam etti. ‘Hedefimiz tüm sandıklarda seçim tutanaklarına sahip çıkmak.’

Bursa’da başka sanayi bölgesi kurulmasına taraf olmadıklarını ifade eden Özgöz, teknolojik sanayi dönüşümünün önünün açılması gerektiğini belirtti. Serkan Özgöz, ‘Siyasetin finansmanı inşaat sektörüdür. Bir yere kadar tamam ama bir yerden sonra dizginlenmesi gerekiyor. Ama bunu dizginlemek çok zor.’ dedi.

Serkan Özgöz, kısa süre önce partisinin medyaya knu olan bazı ilçe başkanlarının istifa konularına da açıklık getirdi.

Harmancık ve Büyükorhan ilçe başkanlarına teşekkür ederek yollarını ayırdıklarını, düzenli, büyüyen, çalışan ve sonuç odaklı bir ilçe teşkilatı istediklerini, ancak onların bu şartlara haiz olmadıklarını söyledi.

Mudanya İlçe Başkanının pazar günü saat 23.00’de istifa ettiğini ve bunun kendilerine sürpriz olduğunu belirtti.

Kestel’de ilçe yönetimi istifa ettiği için hukuki varlığın sona erdiğini, mevcut ilçe başkanı yerine yönetimden bir başka ismin görevlendirildiğini dile getirdi.

Bursa ve Bursalıların sorunlarını çözmeye talip olduklarını söyleyen DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, Şubat ayından bu yana internet üzerinden başlattıkları ve halen devam eden ‘Yerel Gündem Anketi’ ile ilgili bilgileri de paylaştı. Bursa’da spesifik bir belediye değil de, belediyelerin genelleştirilerek sorulduğu soruların yer aldığı ankette, şehrin geleceğine yönelik sorular da bulunuyor. Çevre kalitesinden su sorununa, sanayinin teknolojik dönüşümünden tarıma kadar Bursa’ya dair her konunun öne çıkarıldığı anketle ilgili Özgöz ‘Anketimize tüm Bursalıların ulaşmasını amaçlıyoruz. Halkımızın düşünceleri bizim için çok değerli’ dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …