Home GÜNCEL Erden’den Türkyılmaz’a ‘Havuz’ problemleri

Erden’den Türkyılmaz’a ‘Havuz’ problemleri

- Guncellenme Tarihi: 24 Haziran 2022 18:14
4 min read
Erden’den Türkyılmaz’a ‘Havuz’ problemleri için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi ve MHP Grup sözcüsü Bülent Erden, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni dava ederek mahkeme kararıyla ‘Yüzme havuzu Mudanyalıların oldu’ sözlerinin ardından 3 yıldır kapalı olan havuzun yarın açılacağının duyurulması üzerine zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Erden, algı belediyeciliği yapan Hayri Türkyılmaz Başkanlığındaki Mudanya Belediyesinin, havuzu kendileri yapmış gibi göstermeye çalıştıklarını söyledi. Bülent Erden, havuz açılış daveti üzerine Türkyılmaz’a yine o zor sorularını yöneltti:

‘Sayın Başkan,

* Havuz 10 sene önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmadı mı?

* Havuz eksiksiz yaz, kış hizmet verirken, giderleri B.Ş.B tarafından karşılanırken Büyükşehir Belediyesine açtığınız dava sonucu mahkeme kararı ile Mudanya Belediyesine devir alıp, Mudanyalının havuzu Mudanyalının oldu söylemi ile hiçbir sebep yokken havuzu kapatmadınız mı?

*Havuzu B.Ş.B işletirken Mudanyalı ya hizmet vermiyor muydu?

* 3 sene atıl vaziyette tuttuğunuz havuzun üstünü kapatan sistemi dahil bütün donanımı harap olmadı mı?

*Havuzu teslim aldığınızda olduğu gibi eksiksiz hale getirmek için açtığınız ihalelere katılım olmadığından şikayet eden siz değil misiniz?

* Havuzdan faydalanan Mudanyalıların 3 senelik mağduriyeti telafi edilebilir mi? Özellikle yüzme sporuna gönül vermiş evlatlarımızın bu süreçte spordan kopuşlarının telafisi olur mu?

* Havuzun önceden olduğu gibi kış mevsiminde hizmetini sürdürmesi için gerekli donanım hâlihazırda mevcut değil. Bu konuda bir çalışmanız var mı?

* Havuzun yenilenen yüzü ifadenizle kış kullanımı için üst kapaması donanımının olmadığını mı kast ediyorsunuz?

*Açılış davetinden ziyade üç sene kapalı olmasından dolayı özür dileyerek havuzu en azından yaz mevsiminde faaliyete geçirebildiğinizin duyurusunu yapmanız daha etik olmaz mıydı?’

Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi ve MHP Grup sözcüsü Bülent Erden, Hayri Türkyılmaz’a ‘Tüm olumsuzluklarınızın sıkıntılarını yaşayan Mudanyalının aklını daha fazla hafife almayın. Bu tür içi boş kurnazlık içeren algı paylaşımlarınızla sadece partinizin genel merkezinde kendinizi parlatabilirsiniz.’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …