Home GÜNCEL 6 ayda 22 bin ton asfalt

6 ayda 22 bin ton asfalt

- Guncellenme Tarihi: 23 Haziran 2022 15:49
3 min read
6 ayda 22 bin ton asfalt için yorumlar kapalı
0

Yıldırım Belediyesi, yol çalışmalarına hız verdi. Yılın ilk 6 ayında yeni açılan yolların yanı sıra, eskiyen ve bozulan yolların yenilenmesinde 22 bin ton asfalt kullanıldı.

Yıldırım Belediyesi, eskiyen ve bozulan yolları yenilemeye devam ediyor. Asfaltlama, yama ve kaplama çalışmalarıyla hem yollarda kalite standartlarını yükselten Yıldırım Belediyesi, hem de yol şartları nedeniyle yaşanması muhtemel kaza riskini minimuma düşürüyor.  2022 yılının ilk 6 22 bin 104 ton alt yapı çalışması yapan Yıldırım Belediyesi, kendi bünyesindeki Asfalt Üretim Tesisi ile ihtiyacını karşılayan bir belediye olarak da önemli tasarruf sağlıyor.

default

HEM HİZMET HEM TASARRUF

Yıldırım Belediyesi olarak artan nüfus ve konut sayısına paralel olarak fiziki belediyecilik çalışmalarına da ara vermeden devam ettiklerinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizin her noktasında her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle asfalt çalışmalarımız biraz geç başlasa da ilçemizde 29 bin 105 ton asfalt kaplama, 16 bin 111 ton yama olmak üzere toplamda 45 bin 216 ton uygulama yapıldı. Bu rakama ulaşmamıza rağmen ekiplerimiz durmadı ihtiyaç dahilinde yine asfalt çalışmalarını sürdürdü. 2022 yılının ilk 6 ayında ise 14 bin 693 tonu kaplama, 7 bin 411’i yama olmak üzere 22 bin 104 ton alt yapı çalışması yaptık.  İlçemizde kullandığımız asfaltı kendi tesislerimizde üreterek, hem önemli ölçüde tasarruf sağlıyor hem de kamu kaynaklarını etkin kullanıyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…