Home KENT HABERLERİ Hitachi Astemo Türkiye ve Nilüfer Belediyesi’nden anlamlı proje

Hitachi Astemo Türkiye ve Nilüfer Belediyesi’nden anlamlı proje

- Guncellenme Tarihi: 18 Haziran 2022 13:20
5 min read
Hitachi Astemo Türkiye ve Nilüfer Belediyesi’nden anlamlı proje için yorumlar kapalı
0

Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası, sektörde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların yanında, sosyal sorumluluk projeleriyle de örnek olmaya devam ediyor. Firma, Nilüfer Belediyesi iş birliği ile ‘Can Dostları İçin Frenle’ projesini hayata geçirdi ve projenin ilk adımını muhteşem bir konserle attı.

Podyum Park’ta gerçekleştirilen konserde Hitachi Astemo Türkiye Fabrikasının Fark Yaratan Hobi Kulüplerinden Grup Hit/Stop’un eşsiz performansı büyük beğeni topladı.

Konser öncesi bir konuşma yapan Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası Genel Müdürü Murat Bayram, firma olarak can dostlarımızı korumak için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi. Bu konuda farkındalık yaratarak, sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşaması için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Bayram, “Biliyoruz ki yaşam alanlarımızı paylaştığımız can dostlarımıza karşı birtakım sorumlulukları var. Onlara karşı en büyük görevimiz ise onları korumak. Çünkü can dostlarımız bizim için çok değerli” dedi.

Birçok çalışmaya imza atacağız
Can dostlarının daha sağlıklı koşullarda tedavi edilebilmesi ve hak ettikleri yaşama kavuşabilmesi için Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile güzel bir iş birliği yaptıklarını ve ‘Can Dostları İçin Frenle’ projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Bayram, bu doğrultuda çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydetti. Bayram, proje kapsamında birçok çalışmaya imza atacaklarını dile getirerek, “Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne medikal ürün desteğinde bulunduk. Ayrıca dünyamızı paylaştığımız can dostlarımızın varlığına ve her geçen gün kısıtlanan yaşam alanları konusuna dikkat çekmek amacıyla, öğrencilerimizle çalışmalar yapacağız. Bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla ilköğretim okullarında eğitimler düzenleyeceğiz” dedi.

Mutlu, gururlu ve heyecanlıyız
“Unutmamalıyız ki, dünya bizim olduğu kadar diğer canlı türlerinin de evi. Onların yaşam haklarına saygıduymalı ve onları korumalıyız” diyen Bayram, şöyle devam etti: “Can dostlarımıza yardım eli uzatmak adına Fark Yaratan Hobi Kulüplerimizden Grup Hit/Stop konseri ile projemizin ilk adımını atıyoruz. ‘Can Dostlar İçin Frenle’ projemizle sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve popülasyon kontrolünün sağlanmasıyla ilgili tüm sağlık gereksinimlerini karşılamayı ve kontrolsüz çoğalmayı frenlemeyi hedefliyoruz. Böylesine anlamlı bir projeyle can dostlarımızın yanında olduğumuz için oldukça mutlu, gururlu ve heyecanlıyız.”

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In KENT HABERLERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…