Home GÜNCEL Özveri Ar-Ge’den Yılın Gelecek Vadeden Projesi

Özveri Ar-Ge’den Yılın Gelecek Vadeden Projesi

- Guncellenme Tarihi: 17 Mayıs 2022 12:29
4 min read
Özveri Ar-Ge’den Yılın Gelecek Vadeden Projesi için yorumlar kapalı
0

Özveri Ar-Ge’den Yılın Gelecek Vadeden Projesi

Özveri Ar-Ge’ye IDC Türkiye CIO 2022’den
“Human Machine Collaboration” Ödülü

Hızla dijitalleşen dünyaya ayak uyduran, teknolojiyle bilişim alanında yenilikçi ve fark yaratan projelerle sektörel çözümler sunmayı amaçlayan, bir Özdilek kuruluşu olan Özveri Ar-Ge merkezi, 2019 yılından bu yana çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Global yazılım ürünleri geliştirmek ve bu yazılımların ihtiyaç duyduğu donanımları da tasarlamak amacıyla faaliyet gösteren Özveri Ar-Ge merkezi, bilgisayar ve mobil cihazlarda kullanılan uygulamalara yönelik çözümleri hayata geçiriyor. Bu kapsamda son olarak IDC (International Data Corporation) Türkiye tarafından düzenlenen CIO 2022 Ödülleri kapsamında perakende sektörüne sunduğu TagSpot uygulaması ile Özveri Ar-Ge merkezi “Human Machine Collaboration” ödülü almaya hak kazandı.

Yeniliğin ve teknolojinin gücüyle ilerliyor

Özdilek Ar-Ge merkezine ödül getiren TagSpot uygulaması; perakende sektöründe, mağaza ve market raflarında bulunan ürünlerin etiket fiyatlarının kontrol edilmesini, güncellenmesini, ürün doğrulama işlemlerinin takip edilmesini hızlı ve pratik bir yöntem ile çözmeyi amaçlayan bir uygulama özelliği gösteriyor. TagSpot, ürün etiketini mobil cihazların kamerası ile algılayarak fiyatının güncel olup olmadığını da ERP sistemlerinden bağımsız olarak kontrol edebiliyor.

Perakende sektörüne pratik çözümler sunuyor

Bir Özdilek kuruluşu olan Özveri Ar-Ge merkezinin yaptığı çalışmalar arasında kamera görüntü işleme teknolojileri, mobil uygulamalar, bulut çözümleri ve yapay zeka çalışmaları da önemli bir yer tutuyor. Gelecek süreç içinse şirket içi iletişimi kolaylaştıran, iş akışını hızlandıran, pazar payını ve müşteri memnuniyetini artıran fikirler üzerine de çalışmalar yapılmaya devam ediyor.

Dünya çapında bin 200’den fazla analistle hizmet veren IDC, 110’dan fazla ülkede teknoloji ve endüstri fırsatları ve trendleri hakkında küresel, bölgesel ve yerel uzmanlık sağlıyor. IDC Türkiye CIO Zirvesi‘nin 2022 edisyonu kapsamında artan inovasyon hızını keşfedecek, bölgenin gelişen teknoloji ortamını inceleyecek ve kuruluşların kendilerini dijital olarak dayanıklı geleceğin kuruluşlarına dönüştürmelerine yardımcı olacak en iyi uygulama stratejileri sunuluyor. Yeniliğin ve teknolojinin gücüyle ilerleyen Özveri Ar-Ge merkezi kazandığı “Human Machine Collaboration” ödülü ile perakende sektörüne katkı sağlamaya devam edecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…