Home HİZMET Halı Modelleri Arasında Tarzınızı Bulabileceksiniz!

Halı Modelleri Arasında Tarzınızı Bulabileceksiniz!

- Guncellenme Tarihi: 12 Nisan 2022 20:42
3 min read
Halı Modelleri Arasında Tarzınızı Bulabileceksiniz! için yorumlar kapalı
0

Ev dekorasyonunun olmazsa olmazı olan halı kategorisinde eskitme modeller öne çıkıyor. Bu kapsamda; halı modelleri arasında çeşitli kreasyonlar vardır. Ayrıca havadaki toz ve bakteriler zamanla zemine yerleşerek ipliklerin arasında çoğalır. Orada biriken bakteriler temas halinde hava ile karışabilir ve solunum sistemine zarar verebilir. Bu nedenle ev temizliği sürecinin vazgeçilmez adımlarından biri de halı temizliğidir. Bu temizlik üç adımda yapılabilir. Tozun derinlere nüfuz etmemesi için günlük temizlik yapmak istiyorsanız, elektrikli süpürgeden yardım alabilirsiniz. Alternatif olarak, lekeyi tek bir noktada temizlemek için etkilenen bölgeyi silebilirsiniz. Son olarak halının kapsamlı bir temizliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız yıkama işlemine geçebilirsiniz.

Yeni Sezon Halı Modellerini Görmediyseniz Hemen Göz Atın!

Genellikle halı modelleri ürünlerinden bazıları anti bakteriyel olmasına karşın sürekli temizlenmelidir. Çevreden gelen kir ve bakteriler zamanla zeminlere yerleşir ve kıllar arasında birikir. Pelüş ve pamuklu kilimler arasında biriken kiri hızla çıkarmak için günlük süpürme rutininden yararlanabilirsiniz. Halıyı süpürmek için elektrikli süpürge kullanabilirsiniz. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken önemli nokta, örgünün yönüdür. Ürünü örgü yönüne doğru süpürürseniz tüy ve püsküllere zarar vermezsiniz. Böylece elektrikli süpürge ile eşyaların üzerinde biriken toz ve kiri kısa sürede emebilirsiniz.

Halının belirli yerlerinde biriken lekeleri çıkarmak için nemli bir bez kullanabilirsiniz. Daha etkili olması için bu kumaşı beyaz sabun veya halı şampuanları ile birlikte kullanabilirsiniz. Bu ürünleri de ılık su ile bir beze, tüylerine zarar vermeden uygulamalısınız. Ardından yüzeyi temiz su ve kuru bir bezle durulayabilirsiniz. https://www.madamecoco.com/halilar/ adresini kullanarak halı modelleri arasından tercih yapabilirsiniz.

Load More Related Articles
Load More By admin
  • Altın Fiyatları Yükselişte

    Dün dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü önceki kapan…
  • BUSKİ zamanla yarıştı

    BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Filament Kavşağı’ndaki içme suy…
  • Büyükşehir’in enerjisi doğadan

    BURSA – İklim değişikliği ile mücadele çalışmaları kapsamında atıklardan enerji üretimi, H…
Load More In HİZMET
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…