Home HİZMET Doğru Şampuan Kullanımının Önemi

Doğru Şampuan Kullanımının Önemi

- Guncellenme Tarihi: 12 Nisan 2022 20:33
3 min read
Doğru Şampuan Kullanımının Önemi için yorumlar kapalı
0

Saç Bakım Rutininin ayrılmaz bir parçası olan şampuan, farklı saç tipleri için özel olarak formüle edilmiş bir kişisel bakım ürünüdür. Şampuan çeşitleri arasında; saç dökülmesini önleyici şampuanlar, kabarık şampuanlar, ince saçlar için kalın şampuanlar, hacim veren ve dış saldırılara karşı koruyucu şampuanlar ve yıpranmış veya yıpranmış saçlar için şampuanlar bulunmaktadır. Tek yapmanız gereken saçınıza hangi şampuanın bakım yapacağını analiz etmek ve bu analize göre şampuan seçiminizi tasarlamak.

Yağlı Saçlar İçin Nasıl Şampuan Seçmeliyiz?

Bazı insanlarda kafa derisi tarafından salgılanan sebum seviyeleri daha yüksektir. Bu, saç derisini hızla yağlayacaktır. Yağlı saç tipi şampuan çeşitlerinin içerdiği çay tohumu yağı ve buğday kepeği özü, saç derisinin sebum oranını dengelemeye ve daha yavaş yağlı hale getirmeye yardımcı olur. Kamelya özü saça doğal bir hacim verir ve buğday kepeği özü yağı çıkarmak için saç derisini derinlemesine temizler. Yağlı saçlara sahip kişilerin dikkat etmesi gereken bir diğer konu ise saçlarını daha az yıkamaktır.

Saç Dökülmesine İyi Gelen Şampuan Nasıl Olmalıdır?

Saç dökülmesi nedenlerinden biri olan kolajen ve vitamin eksikliklerini gideren ve en aza indiren şampuan glüten, kolajen, deve yağı, amino asitler, antioksidanlar, vitaminler ve mineraller içerir . Bu bileşenlerin her biri saç için çok faydalıdır ve sadece kuru, sert saçları çıkarmak için değil aynı zamanda saç dökülmesiyle mücadele etmek için de etkili bir bileşendir. https://www.petitemaison.com.tr/sampuan sitesinden şampuan çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

Load More Related Articles
Load More By admin
  • Altın Fiyatları Yükselişte

    Dün dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü önceki kapan…
  • BUSKİ zamanla yarıştı

    BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Filament Kavşağı’ndaki içme suy…
  • Büyükşehir’in enerjisi doğadan

    BURSA – İklim değişikliği ile mücadele çalışmaları kapsamında atıklardan enerji üretimi, H…
Load More In HİZMET
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…