Home GÜNCEL BUİKAD’dan BUSİAD’a hayırlı olsun ziyareti

BUİKAD’dan BUSİAD’a hayırlı olsun ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 18 Mart 2022 10:52
3 min read
BUİKAD’dan BUSİAD’a hayırlı olsun ziyareti için yorumlar kapalı
0

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Yönetim Kurulu, Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’nin (BUSİAD) yeni seçilen yönetimini BUSİAD Evi’nde ziyaret etti.

Ziyarette BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, kadının ekonomide var olmasıyla ekonominin gelişeceğini ifade ederek, BUİKAD’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İki derneğin UN Global Compact Kadının Güçlenmesi Bursa Platformu’ndaki işbirliğinin başka alanlara da yayılması gerekliliğinin de konuşulduğu ziyarette, iki derneğin işbirliği alanları da masaya yatırıldı.

BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Şeyda Şençayır ve Ebru Koçanalı ile Genel Sekreter Hatice Koparan’ın katıldığı ziyarette, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Veda Girgin Eroğlu, Osman Nemli ve Tuncer Hatunoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sevda Keskin Gülmez, Serdal Can ve BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç hazır bulundu.

Bu e-postanın içeriği gizlidir ve yalnızca mesajda belirtilen alıcıya yöneliktir. Bu mesajın herhangi bir bölümünü, gönderenin yazılı onayı olmaksızın herhangi bir üçüncü kişi ile paylaşmak kesinlikle yasaktır. Bu mesajı yanlışlıkla aldıysanız, lütfen bu iletiyi yanıtlayın ve daha sonra silin, böylece gelecekte böyle bir hatanın oluşmamasını sağlayabiliriz. Kişisel verileri korumak ve bu verileri sadece müvekkillerimizin bizden beklediği şekilde kullanmak en büyük önceliğimizdir. Bu kapsamda 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve alt mevzuatlarına uygunluk bizim için önemlidir.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…